Hovudside

Shade Sail Design Ideas

by Walther

Shade Sail Design Ideas

Skygge seil brukes til å lage skygge ved å henge et stort seil over en plass. Ofte installert i bakgårder som en måte å unnslippe den varme ettermiddagssolen, har skygge seil blitt brukt i en eller annen form siden stoffet ble strukket mellom innlegg i oldtidens Egypt. De to største bekymringene til en skygge seil er at det skal skape god skygge og har en behagelig estetisk nærvær. Holde disse to prioriteringene i betraktning når man vurderer bredt utvalg av designmuligheter.

Forbedre Space


Når du planlegger din skygge seil, hjelper det å se på hva annet er i området. Foruten å være forsiktig med kraftledninger og andre potensielt farlige hindringer, ved hjelp av skygge seil til aksent en annen del av landskapet kan forbedre den generelle appellen til din plass. For eksempel vil sette opp en trekantet skygge seil på kanten av en hage legge en kontrast geometrisk skjema til plassen. Hvis du trenger skygge for en stor, rektangulær uteplass, deretter plassere en rektangulær skygge over uteplassen vil naturlig reflektere formen på terrassen og passer rett i.

Skygge seil kommer også i en rekke farger; velge en som passer området. For eksempel, hvis du plasserer en skygge seil ved siden av en blomsterhage, og deretter vurdere å bruke en lys og levende farger for å hjelpe live opp området enda mer. Men hvis du plasserer skyggen seil over en monoton uteplass, så gå med en farge som matcher terrassen, men varierer litt fra det. Dette vil legge dimensjon til området uten kranglet med det.

Rave Høyde


Fikse et hjørne av en skygge seile høyere enn en annen gjør mer enn bare å påvirke utseendet av seilet. Det hjelper også sørge for at vann og andre potensielt tunge eller skadelige elementer som løv vil gli lett av seil og ikke bygge opp på toppen av seilet.

Når svimlende høyden på seil, vurdere de skulpturelle elementer samt de praktiske sidene ved sin posisjonering. For eksempel sette nedre hjørne i et rom hvor det er akseptabelt for vann eller rusk å samle - ideelt sett bort fra de viktigste skyggelagt plass. Hvis dette området er nær et avløp eller rennesteinen, som er enda bedre.

Strukturelt, vil stoffet skape en naturlig skråning. Prøv å justere hellingen med andre elementer i landskapet. For eksempel, ikke har skygge seil skråningen inn i en vegg eller annen vertikal element, da dette vil se unaturlig. I stedet har seilet skråningen bort fra veggen, og skaper en mer organisk bevegelse.

Bruk flere Sails


Kombinere skygge seil er en fin måte å øke det skraverte området levert av seilene, mens på samme tid å gi deg selv flere designmuligheter. Shade seil kommer i kvadratiske, rektangulære og trekantede former, som alle kan brukes i forskjellige kombinasjoner. Vurdere formen på det området du ønsker å skygge og deretter brainstorm noen flere seil alternativer. Seilene kan enten over i hverandre eller bare berøre hverandre. Hvis du ønsker å la en liten sol strek gjennom, så la en liten plass mellom seilene. Hvis du ønsker total skygge i dekket området, lapper seilene. Når overlapp seilene vurdere skråningen av seilene og være klar over drenering retning for begge seilene. Fortrinnsvis vil den høyere seil renne på en måte slik at det unngås å tilsette vann og vekt til det nedre seil.

Når du bruker flere seil, kan du ha det gøy med fargekombinasjoner og ordninger. Velg farger som utfyller hverandre. Hvis du bruker tre seil, vurdere å bruke to av samme farge eller tre av lignende nyanser. Husk å vurdere de omkringliggende fargene på plass når du velger en skygge seil farge.