Hovudside

Hvordan fikse en Brick Patio

by Walther

Hvordan fikse en Brick Patio

Murstein terrasser er relativt enkle å bygge, men over tid kan de kreve noen reparasjon og vedlikehold for to hovedgrunner. Bosetting av undergrunnen kan føre mursteinene i terrassen for å bli ujevnt over tid og mursteinene seg kanskje må byttes ut på grunn av forverring av mursteinene. Med litt tid og enkle materialer, kan du ha din murstein patio skip-form igjen på et blunk.

Bruksanvisning


•  Fjern murstein fra det berørte området du ønsker å reparere eller erstatte murstein i. Den første murstein kan være litt vanskelig å komme seg ut. Skyv en flat skrutrekker i mellom to mursteiner og vipp ut den første murstein. Bare plukke opp resten når den først har blitt fjernet.

•  Legg sand på det berørte området. Rake sand glatt med en hage rake, deretter plassere en flat bord på sand og gå på den for å komprimere sand ned.

•  Legg murstein tilbake på terrassen, med start fra kanten av området du jobber med og flytte innover. Tapp hver murstein fast med en gummihammer for å sette den på plass.

•  Plasser nivå på klossene med jevne mellomrom for å sikre at du holder terrassen selv og ikke skrått opp eller ned mens du går.

•  Dryss et lag med sand på toppen av terrassen når du har fullført legging av murstein. Arbeid sanden ned i mellomrommene mellom murstein med en stiv kost. Påfør et andre lag av sand hvis du ikke fylle hullene jevnt etter den første søknaden og feiing.