Hovudside

Hvordan Grow Sopp med Hydrogenperoksid

by Walther

Mange mennesker som liker matlaging ville elske å ha en klar tilførsel av fersk sopp, men vet ikke hvordan de skal dyrke dem. Du kan vokse sopp hjemme ganske enkelt ved hjelp av hydrogen peroxide og vedovn pellets. Ved hjelp av denne metoden vil du være sikker på å ha sopp på hånden når din neste oppskriften krever for dem.

Bruksanvisning


•  Mål opp 1 liter komfyr pellets og sette dem i den gjennomsiktige plastposen.

•  Kok to separate potter av vann med 3 1/2 kopper vann i hver. Hell forsiktig en pott av vann inn i posen av pellets. Lukk posen, og la den avkjøles. Pellets vil utvide betydelig.

•  Legg en spiseskje med hydrert kalk og 3 ss tørket, fettfri melk til posen. Når den andre potten kokt vann er avkjølt, tilsett 2 ss hydrogen peroxide løsning på det, og hell den i pose med pellets. Tillat posen av pellets avkjøles.

•  Åpne posen og forsiktig blande i sopp gyte. Forsegle posen med en vri slips, og legg den i en gryte. Oppbevar panorere i et mørkt og kjølig rom.

•  Flytt posen til et sted med svakt lys etter 2 uker. Når du legger merke til soppen "støt" i ferd med å vises, åpne posen og la den være åpen for å oppmuntre luftsirkulasjon. Spray blanding med litt vann to ganger om dagen. Høste sopp når de har nådd full størrelse, og hettene begynner å skille fra stilkene.