Hovudside

Slik feilsøker en Hoover Agility

by Walther

Hoover SteamVac Agility er en teppe-rensing enhet som opererer på damp. Det er en enkel renere som bare krever tilsetning av vann og en mild shampoo teppe å operere. Den har en bøyelig håndtak for vanskelig å nå flekker, en møbeltrekk børste for rengjøring av møbler og fem spinne børster til dype-ren tepper. Hvis Hoover SteamVac ikke fungerer som det skal, ta noen enkle feilsøkingstrinn.

Bruksanvisning


•  Kontroller installasjon av vanntanken hvis rengjøringsløsningen ikke vil komme ut av maskinen. Trykker på den store runde knappen på siden av maskinen og trekk ut på håndtaket på den øvre baksiden av maskinen. Ta ut vanntanken og sett den inn igjen for å sikre at det er riktig installert.

•  Undersøk dyser for tresko hvis rengjøringsløsningen ikke dispensere. Finn rommet på nedre forside av vakuum og trekke ned på fanen for å åpne den og avslører dysene. Tørk bort merkbar rusk med en fuktig klut. Sett på dekselet ved å vippe vakuum litt tilbake og skyve dekselet inn i sporene langs den nederste kanten av maskinen. Trykk inn på toppen av dekselet til det låses på plass.

•  Tøm enhetens oppsamlingstanken dersom vakuumet har lav suge. Når oppsamlingstanken fylles opp, hindrer en automatisk utkobling funksjon ekstra vann fra å komme inn det. Trykk på den runde knappen på siden av maskinen og trekk i håndtaket på baksiden. Ta tak i låsene på undersiden av oppsamlingstanken og dra opp på tanken for å fjerne det fra enheten. Tømme tanken i en vask eller badekar og sett den tilbake på toppen av maskinen. Løft opp bakdekselet og trykk den mot maskinen for å lukke det.

•  Rengjør børster hvis de ikke vil rotere. Børster kan bli tett med hår og teppe fiber som hindrer børstene fra dyp-rensing. Vipp maskinen tilbake slik at håndtaket er på gulvet. Ta tak i børster med begge hender og dra rett ut for å fjerne dem. Fjern eventuelle hår og teppe fiber med fingrene og deretter stige børstene under rennende varmt vann. Fest børstene ved å rette innleggene på baksiden av børsten med hullene i vakuum og presser på til du hører et klikk. Du må kanskje snu børsten litt for å justere midtstolpen med senterhullet på maskinen.

•  Ta tresko i slangen hvis maskinen ikke klarer å suge opp vannet fra teppet. Finn slangen dør like over slangen på baksiden av enheten og trekk opp på fanen for å åpne den. Trykke inn på fanene i bunnen av slangen og trekk slangen ut av maskinen. Se inn i slangen for eventuelle synlige tresko og fjerne dem. Rennende vann gjennom slangen kan også løsne tresko. Sett slangen tilbake i maskinen til du hører et klikk, og lukk deretter slangen dør.

Tips og advarsler


  • Trekk ut Hoover SteamVac ledningen fra stikkontakten før feilsøking for å forebygge risikoen for elektrisk støt.