Hovudside

Oppskrift på hjemmelaget Carpet Spot Cleaner

by Walther

Oppskrift på hjemmelaget Carpet Spot Cleaner

Du trenger ikke å bruke en formue på dyre Tepperenser som kan eller ikke kan arbeide på dine flekker i huset. Det er fordi hjemmelaget teppe spot renere kan vanligvis laget med ingredienser du allerede har i ditt kjøkken eller vaskerom. Noen av disse oppskrifter for hjemmelaget teppe spot renere kan føre til misfarging, skjønt, så sørg for å teste alt på et lite synlig sted før du bruker dem.

Individuelle Ingredienser


Ofte, de mest effektive teppe Renser er andre rengjøringsmidler som du kanskje aldri har vurdert å bruke på teppet. For eksempel, vaskemiddel og oppvaskmidler er gode på å fjerne mat eller drikke flekker. Bare bland 1 del rengjøringsmiddel til tre deler varmt vann og skrubb flekken med en børste. Klart vindu renere er godt alternativ for lysere eller hvite tepper, og kan sprayes direkte på teppet. Klar ammoniakk blandes med like deler vann er en annen god teppe spot renere, som er hvit eddik. Bland en liten mengde boraks og vann sammen til et lim som kan bli skrubbet inn i spot og venstre før det tørker. Du kan også lage en pasta av natron og sitronsaft som kan være nyttig på eldre, tøffere flekker. Bare vær forsiktig med å la dette på altfor lenge, fordi det kan føre til misfarging på mørkere-farget tepper.

Blande ingredienser


Blanding husholdning ingredienser noen ganger kan tilby den beste oppskriften for hjemmelaget teppe spot renere, som ingredienser arbeider sammen for å bedre fjerne flekker. Prøv å blande 1/2 kopp salt, 1/2 kopp natron, 1 ts. hvit eddik og akkurat nok vann til å lage en pasta. Arbeid denne lim inn flekken og la det før det har tørket, deretter børste den opp og vakuum. Bland like deler ammoniakk og hydrogen peroxide å fjerne blodflekker eller pet urin / avføring flekker. Eller bland 1 kopp hvit eddik med 2 ss. sitronsaft og ca 2 kopper vann i en sprayflaske for uidentifiserte flekker eller fettflekker.

Eliminere Spots


Den beste metoden for å fjerne flekker på tepper er å rense stedet umiddelbart, eller så snart du oppdager det, fordi når flekken setter det kan være mye vanskeligere å fjerne. Med noen hjemmelaget teppe spot renere oppskrift, er det best å jobbe forsiktig blandingen i teppet fiber med en fille eller myk børste og la renere sitte i ca 5 minutter. Deretter blot opp så mye vann du klarer. Dersom flekken ikke er helt fjernet første gang, arbeide mer hjemmelaget teppe spot renere inn i teppet og la den sitte, men denne gangen prøve noen milde skrubb å jobbe fibrene.