Hovudside

Slik fjerner en Shower Door Frame

by Walther

Slik fjerner en Shower Door Frame

Når du ønsker å bytte ut din gamle dusj dør eller bare sette opp et dusjforheng, må du fjerne den eksisterende dusj dørkarmen. Dusjen dørkarmen festes til dusjvegger med skruer. Ofte den eneste limet som holder en dusj dør ramme er caulk du ser på veggen søm. En dusj dørkarmen passer som et puslespill fra bunnen opp. Når du fjerner rammen, starter på toppen for å demontere rammen i revers. Det er en god idé å beskytte bunnen av karet eller dusj, siden du skal jobbe inne i dusjen for å fjerne rammen.

Bruksanvisning


•  Plasser et ark i bunnen av dusjkabinett eller badekar. Fjern skruene som fester døren holderen på innsiden bunnskinnen med en Phillips-skrutrekker. Trekk holderen bort fra døren dusj jernbane.

•  Ta tak i indre dørpanelet på begge sider og løft mens du trekker den nedre halvdelen av panelet mot deg. Trekk panelet ut av øvre spor og flytte panelet ut av arbeidsområdet. Ta tak i andre panel fra innsiden av karet med begge hender. Løft panelet opp i den øverste spor mens du trekker den nedre halvdelen av panelet mot deg. Trekk panelet ut av øvre spor og flytte panelet ut av arbeidsområdet.

•  Se etter skruene som fester endene av det øvre sporet på siden av dusjen dørkarmen. Skruene er på innsiden hjørner eller på toppen av sporet i hjørnene. Fjern skruene med en Phillips-skrutrekker. Slå bunnen av den øverste spor på hvert hjørne med en gummihammer for å løsne spor fra sidene.

•  Fjern skruene som fester side dørstolper av rammen til dusjvegger. Skruene er i karmen kanalen at dørene gli inn. Vanligvis er det 3-4 skruer i hver jamb. Fjern skruene med skrutrekkeren. Fjern skruene på innsiden hjørne av den nedre spor som sikre stender sidene til nedre spor.

•  Resultat tetningslister langs sømmen mellom jamb rammen og veggen med et verktøy kniv. Sett en sparkel på mellom toppen av sidekarmen og veggen. Trekk sidestenderen bort fra veggen, som starter på toppen. Bruk sparkel til å bryte bort noen caulk som du trekker side jamb gratis. Gjenta prosessen for den andre siden jamb.

•  Resultat tetningslister mellom det nederste sporet og badekar eller dusj med verktøyet kniv. Sett sparkel under én ende, og trekk den nederste sporet bort fra karet eller dusj. Fjern eventuelle gjenværende caulk rundt dusjen med sparkel.