Hovudside

Typer Hage Borders

by Walther

Typer Hage Borders

Enten du ønsker å ramme en blomsterhage, staude eller årlig hage, eller en grønnsakshage, har du mange alternativer å velge mellom. I vill natur, falne grener eller en kort hylle av eksponerte steiner tjener ofte som utilsiktede grenser; hvis landskapet lener seg til den ville siden disse kan fungere godt for deg også. Hvor naturlig grense materialet er ikke tilgjengelig, kan du velge mellom kunstige materialer og materialer som har blitt samlet inn fra naturen. Ikke overse å blande ulike materialer sammen for å legge mer visuell interesse.

Murverk Units


Betong er dannet i mange former og størrelser av mur enheter. Standard sementblokker er laget 8-by-8-by-12 inches, samt 8-by-8-by-8 inches, og de kommer med og uten celler, eller åpninger. Sementblokker er spesielt effektivt i en ramme, og de kan rett og slett settes ende mot ende uten bruk av mørtel. Flat utleggere kan slås på deres side, og satt delvis i bakken for å tjene som en grense. Noen mur enheter er spesielt utviklet for grenser. De kan ha kamskjell på toppen og kan selv ha grooves og tunger der de kan forriglet. Du kan også kjøpe muggsopp og lage dine egne grense komponenter.

Landskap Timbers


Trevirke som ikke er behandlet for å motstå fuktighet og insekter ikke så bra i kontakt med bakken. Noen arter - som seder og redwood - vil ta kontakt med bakken også, men deres kostnader og naturlig skjønnhet gjør dem bedre egnet for byggesøknader. Landskapet tømmer kommer i ulike størrelser, men den vanligste er tre-by-3 inches. Ved hjelp av bare en som et grunt kant fungerer godt. Eller stable dem å håndtere grenseområdene hvor noen skitt trenger å bli beholdt. Installere stendere til å feste dem til, eller holde dem sammen med skruer eller spiker.

Stones


Omtrent hvert sted har steiner som er naturlig til området, og de kan brukes til å legge til et veldig naturlig utseende til enhver hage grensen. Bruk tykke - 6 inches eller tykkere. Stabling disse ett eller to høyt vil gi deg nok av høyde for de fleste grenser. Eller variere høyden ved at stenene i et enkelt lag hvor plantene bak grensen er korte, og stablet opp hvor plantene er høyere. Når du plasserer steinene vurdere sine farger og tegninger, slik at du kan lage en naturlig grense.

Plate Metal


Metall leverandører selge plate metall som er ¼ tomme tykk og 4 eller 6 inches bred. Disse vanligvis kommer i 20-fots seksjoner; de bøyes til kurver og de er sterke og langvarig. Du må kjøre i staver hvor to endene baken sammen og hvor det er hjørner. I de fleste tilfeller, dersom de er satt litt ned i bakken platene vil være hovedsakelig selvbærende. Tynnere versjoner av disse er solgt hjemme forbedring butikker med alt tilbehør for å installere dem.


Relaterte artikler