Hovudside

Hvordan kvitt Weeds i Prairie Blomster

by Walther

Hvordan kvitt Weeds i Prairie Blomster

Prairie blomster dekker mye av det åpne areal igjen i USA. Faktisk, på en gang 85 prosent av Iowa var dekket med gress og blomster. Et styre spekteret av blomster kan bli funnet. Kompass planter vokser opp til åtte meter høye med store gule blomster opp stengler. Black-Eyed Susans er lys gul med en svart senter, i samme form som en tusenfryd. Prairie coneflowers har lange og hengende gule kronblad og en grå disk, mens Prairie blazingstar skryte piggete lilla blomster. Blandet med disse blomstene, men kan være ugress som stjeler næringsstoffer fra andre planter.

Bruksanvisning


•  Identifiser ugress du ønsker å fjerne. Noen ligner blomster, og du kan bestemme seg for å beholde dem. For eksempel, er henbit en vinter årlig ugress som vokser lilla blomster og runde blader. Det fyller prærien i stater som Illinois så snart våren begynner å varme opp.

•  Trekk ugress for hånd hvis de er få og langt mellom. Dette er ikke praktisk hvis det er et felt fullt av ugress, men kan gjøres hvis du ønsker å være kresen. Dette er egentlig den eneste metoden hvis du har tenkt å beholde noen av de attraktive ugress og fjerne andre. Trekk hele luke opp, inkludert røttene, eller det vil vokse tilbake. Fjerne ugress som er små og har ikke satt frø vil raskt minske problemet.

•  Dyrke prærien. Skrape en hakke eller dra en push-pull hoe langs overflaten av bakken. Dyp dyrking vil bringe ugressfrø til overflaten og fører til mer ugress, så ikke till dypt. Push-pull hoe vil kutte ugresset like under jord og trekke dem ut.

•  Påfør ugressmiddel behandlinger i høst eller tidlig på våren for å fjerne vinter årlige ugress. Denne metode vil eliminere alle ugress, uansett deres utseende. Vinter ettårige påvirke bønder fordi de skygge bakken, holde jorda fuktig og lage frø plassering vanskelig. Bruk en burn-down ugressmiddel for å fylle av vegetasjon og legge i en jord restugressmiddel for å målrette glyfosat resistens. Det er brenne ned ugressmiddel spray på markedet som dreper så mange som 70 bredbladet ugress. De må anvendes med en industriell sprøyter.