Hovudside

Slik fjerner en Pella Storm Door Frame

by Walther

Slik fjerner en Pella Storm Door Frame

Når du installerer en ny Pella storm dør er det best å erstatte storm dørkarmen i prosessen. Fjerne en Pella storm dørkarm krever fjerning av skruedekslene som skjuler skruehodene på forsiden av rammen. Skruen dekker sprette av ved hjelp av en skrutrekker. Det er nyttig å ha en venn hjelpe deg til å ta ned storm dørkarmen.

Bruksanvisning


•  Ta tak i sylinder av døren nærmere og trekke sylinderen frem til å løse opp spenninger på sikringspinnen. Trekk sikringspinnen som fester nærmere døren braketten med fingeren. Sakte slipper dørlukker sylinder.

•  Åpne Pella storm dør og be en venn til å holde låsen side av døren. Fjern skruene som fester dørhengslene til dørkarmen med en Phillips-skrutrekker eller en batteridrevet skrumaskin med en Phillips-hode litt. Flytt storm dør bort fra åpningen.

•  Sett bladet på en flat skrutrekker mellom dørkarmen på skruen dekklister på utsiden av dørkarmen. Lirke strimler bort fra dørkarmen med skrutrekkeren til du kan ta tak i strimler med hånden. Nøye unsnap strimler for hånd og fjerne striper fra dørkarmen. Det er en dekklist på hver side og en på toppen av dørkarmen.

•  Skru ut skruene som fester topp storm dørkarmen til toppen av døråpningen med en Phillips-skrutrekker eller batteridrevet skrutrekker. Spør din hjelper til å holde topprammen mens du fjerne skruene. Trekk topprammen ut av døråpningen.

•  Finn og fjerne alle skruene som fester foran hver side jamb ramme. Det vil være skruene på innsiden av hver sidekarm ramme også. Trekk stender rammer ut av døråpningen.