Hovudside

Hva er en Flexhead Gear Wrench?

by Walther

Et fleksibelt utstyr nøkkel er et allsidig verktøy som gir deg både tilgangen av en skiftenøkkel og effektivitet og brukervennlighet av en skralle. Tilgjengelig i en rekke størrelser, disse mutliuse nøkler er et must for enhver seriøs mekaniker. De kan også være veldig nyttig for hus og helg gjør-det-selv hus.

Variant av en gammel favoritt


Den gamle kombinasjonen open-end / eske fastnøkkel er et fast innslag i enhver verktøykasse. Kombinasjonen ratcheting skiftenøkkel tar denne prøvd-og-sann design til et nytt nivå. Mens den åpne enden av skiftenøkkelen forblir den samme, har eske slutt gjennomgått noen store endringer. I stedet for den standard skiftenøkkelhodet er en skralle-stil skiftenøkkelhodet. Hodet er koblet til skiftenøkkel av en roll pin som tillater hodet for å snu og gjør at den kan settes inn steder en normal skralle kunne ikke nå.

Håndtak Design


Mange av disse skiftenøkler har andre fremskritt som ikke bare forbedrer produktiviteten, men kan være tryggere å bruke også. Nøkkelens håndtak er konstruert for å være mer ergonomisk riktig. Disse nye design vil bidra til å redusere tretthet, gjør gripende verktøyet enklere og gi bedre innflytelse. En gang bare et stykke metall mellom de to arbeids ender, er det skiftenøkkel nå en intrikat del av den generelle design. Forskjellige produsenter har forskjellige designelementer, så du må sjekke som fungerer / føles best for deg.

Opsjoner


Sperre parti av verktøyet er festet til verktøykroppen i en rekke måter. Noen nøkkel design bruker rørsplint å sikre skralle på plass. De mer forseggjorte skiftenøkler bruke felles skruer. Disse skruene tillate hodet tetthet som skal justeres for å passe ditt behov. Andre funksjoner som et fullt herdet høyglanspolert kromfinish ikke bare gir skiftenøkkel en kjekk utseende, men også gjør det svært slitesterk.

Kostnad


En flexhead utstyr nøkkel vil sikkert koste mer enn en vanlig skiftenøkkel. I noen tilfeller vil en enkelt-gear skiftenøkkel sette deg tilbake mer enn et helt sett med standard kombinasjonsnøkler. Eksempel: En 3/8-tommers fleksibel kombinasjon ratcheting skiftenøkkel vil ha en prislapp i overkant av 15 dollar. Tydeligvis et komplett sett av disse skiftenøkler vil være svært kostbart og er ikke for den daglige skygge treet mekaniker. Men ville noen av de vanligste store nøkler lage en fin tillegg til enhver verktøykasse.

Fordeler


Mens det er dyrt, kan det flexhead utstyr skiftenøkkel ikke bare erstatte din standard kombinasjonsnøkler, men også gjøre mange av dine kontakter og dyptliggende stikkontakter foreldet. Du vil finne deg bruke denne skiftenøkkel for sin allsidighet og brukervennlighet fremfor søke etter den riktige pipenøkkel. Skiftenøkkel design gjør også det å nå poeng og fit bolter og muttere som tidligere var alt, men utilgjengelig.