Hovudside

Hvordan lagre korn i Bøtter

by Walther

Hvordan lagre korn i Bøtter

Familier kjøpe mange ting i bulk i et forsøk på å spare penger og fortsatt forberedt på kriser, men det vare kjøpt oftest er mat. Korn spesielt er gode kandidater for langtidslagring. Ifølge JewishMag.com, har arkeologiske utgravninger oppdaget at korn (sammen med oliven, datoer og grønnsaker) dateres tilbake til ca 6000 år siden. Kornet levde liten beskyttelse mot insekter eller varme, som er karakteristisk for sin hardførhet. Den ble lagret i keramikk krukker for den avdøde til å bruke i den egyptiske etterlivet.

Bruksanvisning


•  Kjøp ny eller finne brukte runde 5-gallon buckets designet for oppbevaring av mat; ikke bruk bøtter laget for noe annet. Brukte spann tidligere benyttet for oppbevaring av mat kan fås fra restauranter, bakerier og mat prosessanlegg. Hvis du kjøper dem nye, spør forhandleren hvis kjøpet er trygt for oppbevaring av mat. Bøtte lagring gir flere fordeler: En fylt bøtte lett kan stables eller flyttes, og plasten beskytter innholdet mot smuss og fuktighet.

•  Fyll bøtte nesten full med korn, og det er plass for 1/4 pund av tørris, som vil drepe noen insekter. Skjær et stykke av den brune papirposen for å dekke toppen av korn. Sette den på toppen av kornet, plasser tørris på brunt papir og delvis dekning med lokket, men ikke forsegle lokket som litt luft må flykte. Ta av brunt papir når tørrisen har forsvunnet.

•  Plasser to-by-4 på lokket og slå den med hammeren, flytte styret flere inches og gjenta prosessen helt rundt bøtte lokket. Dette vil forsegle lokket tett.

•  Fjern bøtte lokket med plastlokk remover. Lokket er tett forseglet, og kan ikke fjernes for hånd.

•  Gjenta behandlingen med tørris etter omtrent to til tre uker, fordi den første behandlingen ikke kan drepe alle insekt egg og puppe. Tett bøtte forsvarlig med hammer og 2-av-4.

Tips og advarsler


  • Kornet kan lagres i omtrent fem år.
  • Unngå lagring områder som er høy i fuktighet eller opplyst av sterkt lys.