Hovudside

Ved å plante Okra i Virginia

by Walther

Ved å plante Okra i Virginia

Tenkte å ha sin opprinnelse i Afrika og kjent i Virginia minst siden 1781, er okra (Abelmoschus esculentus) en quintessential Southern grønnsak avling. Vokser godt kun i områder med lange, varme somre, er okra spesielt egnet til kystområdene i Virginia, men det kan startes innendørs og transplantert til hagen i kjøligere områder av staten. Okra må plantes etter all fare for frost er forbi. På grunn av Virginiaâ € ™ s svært varierende topografi og klimasoner, hvor du bor avgjør om du kan plante okra i begynnelsen av april, slutten av april eller mai.

Kyst Planting Times


Den smale kyst eller Tidewater sone, som definert av Virginia Tech University, hugs Chesapeake Bay og Atlanterhavet vannlinjene. Dette området strekker seg i en slank band fra Arlington i nord til Chesapeake fylke i sør, omfatter James River dalen vest for Chesterfield County og også omfatter hele halvøya Eastern Shore. Innbyggere i disse områdene kan plante okra fra 10 april til 21 april, gjennomsnittlig siste draps frost datoer i de fleste årene. Plant følgende runder med okra frø hver uke gjennom midten til slutten av juni for en kontinuerlig avling.

Piemonte Planting


Ifølge Virginia Tech omfatter stateâ € ™ s Piemonte området et større område av staten. Dette omfatter områder av Nord-Virginia langs Potomac og Shenandoah elvene i nord, sør gjennom prins William og Caroline fylker, og en bred strekning av de sentrale og sørlige områder opp til den østlige skråningen av Blue Ridge Mountains, som går langs diagonalen midtlinjen av staten. Piemonte områder opplever en gjennomsnittlig siste frost dato 20. april til april 30 i de fleste årene. Plant lykkes avlinger fram til slutten av juni til midten av juli for en kontinuerlig innhøsting.

Mountain Zone


Virginiaâ € ™ s fjellsonen inkluderer alt vest for Blue Ridge Mountains til stateâ € ™ s grenser med West Virginia og Kentucky. Killing våren frost oppstå mye senere i disse regionene, med gjennomsnittlig siste frost dato forekommende fra 1 mai til 15 mai i de fleste årene. Starter frø innendørs fire til seks uker før den siste frost hjelper okra elskere i Virginia fjell få et hopp på vekstsesongen. Plante rekker av frø gjennom midten av juli til begynnelsen av august for en vedvarende avling.

Okra Dyrking og Harvests


Uavhengig av hvor du bor, sjekk jordtemperaturer før planting, som okra vokser best når jordtemperaturer på en 4-tommers dybde har nådd minst 65 grader Fahrenheit. Suge frøene før planting for å bedre spiring priser. Jorda må være godt drenert og planter plassert for å få minst åtte timer med sollys daglig. Space planter 12 til 15 inches hverandre, og holde unge planter godt weeded å unngå stunting fra konkurransen. Begynne å høste pods når de er 2 til 3 inches lang, vanligvis mellom 60 og 70 dager etter planting. Plukke pods tidlig og ofte, som høsting stimulerer produksjonen av flere pods.