Hovudside

Ideer for utendørs planters

by Walther

Ideer for utendørs planters

Du er lei av alle de samme kjedelige planters som er tilgjengelig kommersielt. Du ønsker noe annet, slående, helt ut av normen. Se deg rundt i hjem og hage. Pirke inn i garasjen. Du vil finne alle slags forskjellige planters. Se på ting på en enkel måte. Vil det holder vann? Hvis den gjør det, kan det være en planter.

Sko


Støvler, høye hæler eller sko lage hage planters. Landets hager har gamle støvler som planters, mens urbane kvinner foretrekker høye hæler. Hull boret inn i bunnen av sko eller støvler er dreneringshull for vann. Fylle skoene med potting jord og legge til planter som utfyller stilen av skoen. For eksempel, arbeid støvler ser bedre med blomstrende blomster sammen med eføy søle nedover sidene. Høye hæler ser ideelt med små kompakte planter som fyller tærne på skoen. Skjerm sko, av en hvilken som helst type, enten sammen eller hver for seg, avhengig av den visuelle effekten som er ønskelig.

Broken Pottery


Gartnere som regel ødelagte potter eller annet sted. Bruk ødelagte potter og ordne i en skjerm som vil holde jord. Dette fungerer selv det bare plass til en liten mengde jord. Jord og røtter av planter vil holde den sammen. Lag så mange som mulig med stykkene og hver pott vil være annerledes.

Kar og skovler


Finn en gammel metall kar eller bøtte. Rense karet og legge potting jord, planter, og du har en ny planter. Metall kar er utmerket for alle typer kaktus for å gjøre en liten kaktus hage. Tropiske planter ser bra ut i metall kar så vel på grunn av de store blomster.

Servise


Retter og potter jobbe som plantasjeeiere også. Kanskje du har en gammel bolle som bare samler støv av en eller annen grunn. Trekk den ut, rydde opp og gjøre den om til en planter. Rustikk stil planters laget av gamle kokk potter og skillets er valgfrie ideer. Bare ta håndtakene av pottene og fylle med alle typer blomst eller plante.

Dekk


Gamle dekkene er gode valg for planters også. Ta mer enn ett dekk og lage en gjennomgripende planter boksen hvis du har mer enn ett gammelt dekk. Lå den største dekk på bakken, legge sand eller steiner på den ene siden av dekket og plassere en ny dekk på sand og bare overlappende det første dekket. Hold legge dekkene på denne måten og svakt buet til en flere planter boks. Legg jord til hvert dekk og sette blomster i ett, grønne planter i et annet og kaktus i tredje dekk.

Andre ideer


Andre ideer inkluderer grill, pc tårn, vegetabilske colanders, gamle vasker og badekar og enda noen brukte bildeler. Bruk fantasien og du vil se alle typer planters rett i ditt eget hjem.