Hovudside

Redskaper som brukes på kjøkkenet

by Walther

Redskaper som brukes på kjøkkenet

Kjøkkenet er steder der kreativitet og kunnskap mix. Bruker riktig kjøkkenutstyr gjør jobben med matlaging enklere og mer behagelig. Kjøkkenutstyr gjør oss i stand til å utføre oppgaver som er vanskelig eller umulig å gjøre med våre hender. De mest brukte kjøkkenutstyr gjennomgå rikelig bruk, så det er lurt å investere i kvalitet stykker, som billige kjøkkenutstyr ikke vil vare.

Essensielle kjøkkenutstyr


De mest grunnleggende og essensielle kjøkkenutstyr er de vi bruker på daglig --- eller minst ukentlig --- basis. Kjøkkenet skje dateres tilbake til den paleolittiske Age, ifølge HomeFurnish.com. Mange sverger til en solid tresleiv og ville ikke være i stand til å leve uten. Imidlertid har enkelte mennesker valgt å erstatte den gamle standarden med den nye varmebestandig silikon slikkepott. Andre viktige kjøkkenredskaper som hvert kjøkken behov inkluderer en boksåpner, vegetabilsk peeler, pannekake-stil slikkepott (flipper), tang og visp.

Måling Servise


Kjøkkenutstyr for måling av væsker og tørre ingredienser er viktig å et velutstyrt kjøkken. Presis måling er avgjørende for å lykkes med oppskrifter. Et glass målebeger er gode å ha på hånden, som det er laget for å måle væsker. Tørre målekopper kommer i et sett som inkluderer en 1/4 kopp, 1/3 kopp, 1/2 kopp og en kopp scoop. Du vil også ønsker et sett med måleskjeer som inkluderer en 1/4 teskje, 1/2 ts, 1 ts og 1 ss.

Klippeutstyret


Det finnes en rekke kniver ut på markedet i dag. Men det er tre kniver som er viktig å ha på kjøkkenet: en liten kniv, en kokk kniv og en taggete kniv. En kvalitet kokk kniv, som idrett en 7- til 9-tommers blad, kan være dyrt, men verdt investeringen. En liten kniv har en skarp 2- til 4-tommers blad og brukes til små oppgaver på kjøkkenet. Den taggete kniv ----- ofte kalt en brødkniv --- er for å ha klippet ting som brød, kaker og tomater.

Andre Servise


Det er mange andre redskaper som du kan kjøpe for kjøkkenet. En dørslag, en trakt, et steketermometer, en pasta gaffel og et par kjøkken hagesaks er ofte ønsket redskaper som gjør matlaging og forberedelse enklere. En hvitløk trykk, sitron reamer, og morter brukes vanligvis til å forberede spesialiteter. For den seriøse baker, ville ha en kjevle, bakverk cutter / blender og sikten være nyttig.