Hovudside

Kosttilskudd for hunder å hindre blindhet

by Walther

Kosttilskudd for hunder å hindre blindhet

Som mennesker, kan en hund synet begynner å bli verre med alderen eller med utbruddet av sykdommer som grønn stær eller katarakt. Selv om det er operasjoner som kan rette opp synsproblemer når en hund viser symptomer på blindhet, behandlinger pleier å være ganske kostbar. Tar tidlig forebyggende tiltak som inkluderer en sunn mengde vitaminer i hundens kosthold er den beste måten å forsikre hunden din beholder sin visjon.

Vitamin A


Nesten alle hunderaser er utsatt for progressiv retinal atrofi, en genetisk øyesykdom som kan føre til grå stær og blindhet. Den enkleste måten å forebygge denne sykdommen er ved å sørge for hunden din har en sterk tilførsel av vitamin A i sin diett. Dette vitamin er en antioksidant som oppmuntrer ny cellevekst og hjelper bremse noen tegn på aldring, inkludert øye degenerasjon. Mange multivitamintilskudd funnet på dyrebutikker inneholder vitamin A. Naturlige kilder til vitamin inneholder fiskelever olje, gulrøtter og avokado.

Vitamin C


Vektige dyr er mest sannsynlig til å utvikle diabetes, en av de vanligste årsaker til blindhet hos hunder. Inkludert moderate doser av vitamin C i en hjørnetann kosthold vil hjelpe kontroll sukker og øke insulin effekt, som blir store problemer for en hund med diabetes. The vitamin styrker også netthinnens celler, og dermed hindre grå stær. Naturlige kilder til vitamin C som du kan mate hunden din inkluderer sitrusfrukter, tomater, poteter og grønne bladgrønnsaker.

Magnesium


Magnesium er et viktig mineral som trengs for å hindre høy urinlekkasje, en tilstand som fører til skade på netthinnen. Magnesium er også nødvendig for riktig absorpsjon av vitaminer og næringsstoffer, herunder de nevnte vitaminer. Hele korn, fisk og melk inneholder dette mineralet. Ikke koker disse produkter ved høy temperatur, da dette kan fjerne mineral fra mat.