Hovudside

Hvordan Dekk jeg en Patio Umbrella Med Cut palmeblader?

by Walther

Hvordan Dekk jeg en Patio Umbrella Med Cut palmeblader?

Palmeblader er rikelig i tropiske og ørkenområder. Lokale innbyggere har funnet bruksområder for falne palmeblader, som dekker tak, vegger og parasoller. Et område eller element dekket med tørr palmeblader er beskrevet som tekket. Lag en tekket paraply ved hjelp av en patio paraply som base. En vanntett stoff er nødvendig under palmeblader for å kaste vann. Palmeblader alene vil tillate vann å passere gjennom dekker. En tekket palm permisjon paraply er et dekorativt element.

Bruksanvisning


•  Samle 50 palmeblader. Legg dem på et flatt underlag i solen for å tørke.

•  Finn et flatt område å jobbe som en konkret oppkjørselen. Bruk hyssing til å lage en sirkel med samme størrelse som omkretsen til uteplassen paraply. Markere midten.

•  Arbeid fra sentrum til ytterkanten av sirkelen. Plasser lem av en palm permisjon i midten mark og forlenge slutten over kanten av sirkelen. Gjenta prosessen rundt sirkelen. Overlappe palmeblader litt.

•  Bruk hyssing og veve palmeblader sammen. Begynn åtte inches fra midtsirkelen. Pakk hyssing rundt den første palm permisjon og la en åtte-tommers hale å knytte hyssing sammen. Vev rundt sirkelen til halen er nådd. Skjær hyssing og bind den av. Gjenta prosessen hver åtte til 12 inches til ytterkanten av sirkelen.

•  Legg et andre lag av palmeblader over det første. Bruk hyssing og veve gjennom begge lag. Tie av vevingen og bevege seg ut fra innsiden til utsiden av ringen. Veve de to lagene sammen hver åtte til 12 tommer. Gjenta prosessen for totalt fem lag.

•  Bær ferdig palm sirkel til uteplassen paraply. Åpne patio paraply. Plasser sirkelen på toppen av paraply gjør at bena er over midten åpningen.

•  Arbeid fra under paraplyen og nå gjennom midtsirkelen. Trekk bena gjennom midtsirkelen. Klipp av eventuelle ender som kan rote gjennom paraplyen stoff. Sy endene sammen med hyssing. Sviske av overflødige lemmer og avrunder sentrum etter at veving er fullført.