Hovudside

Ved hjelp av en Strekkfisk lage en klessnor

by Walther

Ved hjelp av en Strekkfisk lage en klessnor

En stor klage på snorene er at klessnor tau sags eller siger ned over tid. Strekkfisker er gode verktøy for å bidra til å holde en klessnor fra sagging. Bruk strekkfisker til å lage en klessnor, slik at du kan stramme eller løsne snora tau med letthet.

Bruksanvisning


•  Sett opp området der du vil at klessnor, for eksempel mellom to trær eller stolper. Området må være fri for busker eller lemmer som kan forstyrre klær tørking. Hvis du allerede har en klessnor satt opp, går du til trinn 4. Hvis du ikke har egnede trær eller stolper, installere poler - satt i sement eller betong - før du fortsetter.

•  Bestem høyden på snora. Klessnoren bør settes på ca 6 til 8 inches høyere enn høyden på personen som skal bruke det mest. Du ønsker ikke tøyet å berøre bakken, men linjen må være tilgjengelig.

•  Mål polene eller trær og merke høyden du bestemt i trinn 2. Skru et øye skrue inn i pol eller tre. Hvis du bruker et hardt tre tre eller metall stang, bore en guide hull for skruen. Gjør styrehullet 1/4 tommer bredere enn øyet skrue. Plasser en skrue i hver pol.

•  Skru endene av strekkfisker slik at de er så bredt som de kan få.

•  Mål og kutte to to-fots stykker av klessnor. Binde en ende av hver del av klessnoren til en øyehøyde skrue og den andre til en strekkfisk. Hver side av klessnor skal ha en del av klessnor festet til en strekkfisk.

•  Bind resten av klessnor til den åpne siden av en strekkfisk. Hold den annen strekkfisk stram og strekke klessnoren til den åpne ende av strekkfisk. Knyt enden av snora til den åpne enden av den åpne strekkfisk. Trekk klessnor så stramt som mulig.

•  Skjær overflødig klessnor fra strekkfisk. Trekk til skruene på hver strekkfisk til klessnor er så stramt som mulig. Når som helst klessnoren mister spenningen, bare stramme strekkfisk skruene til klessnoren er stramt igjen.