Hovudside

Hvordan unngå Melting Vinyl Siding Med en Grill

by Walther

Hvordan unngå Melting Vinyl Siding Med en Grill

Vinyl Fasader er et materiale som er lett smeltet fra den intense varmen et hjem grill produserer. Griller nå høye temperaturer som kan føre til skade på eiendom eller til og med starte en brann når riktig omsorg er ikke vurdert. Tilfeldigvis smelter vinyl Fasader på et hjem er et problem med hjem griller, men unngå problemet tar bare litt ekstra omsorg.

Bruksanvisning


•  Flytt grillen til et nytt sted. Holde grillen vekk fra huset og vinyl Fasader hindrer smelting av ytterkledning. Prøv å sette grillen minst tre meter eller mer bort fra den siden av huset.

•  Dekk grillen så ofte som mulig. Dette hindrer gnister og potensielle branner, som kanskje også smelte vinyl ytterkledning på huset hvis brannen sprer seg for nær huset.

•  Plasser et brannslukningsapparat i umiddelbar nærhet av grillen. Grillene har en høy risiko for brann, som skade på eiendom og kan selv brenne huset ned hvis man ikke passer på. Et brannslukningsapparat i rekkevidde sikrer at hvis en brann starter fra grillen, er det satt ut før brannen når huset eller sprer seg. Selv om vinyl har en høy brennpunktet i forhold til tre, vil en brann fortsatt smelte og skade ytterkledning.

Tips og advarsler


  • Vær forsiktig når du griller på en overflate av tre som en gårdsplass eller dekk. Holde grillen unna ytterkledning er meningsløst hvis terrassen eller dekk fanger på brann.