Hovudside

Hvordan å korrigere for mye klor i en Above Ground Vinyl Pool

by Walther

Hvordan å korrigere for mye klor i en Above Ground Vinyl Pool

For familiens helse og sikkerhet svømmebasseng vann må renses skikkelig. Sykdommen kan spres gjennom vannet dersom bassenget ikke har riktig mengde rensemiddel. De fleste bassengene er renovert med klor. Noen ganger kan for mye klor tilsettes vannet, som kan forårsake hud- og øyeirritasjon for svømmere. Redusere mengden av klor i et basseng foregår på samme måte, uansett om bassenget er over bakken eller bygget i. Det er flere måter å gjøre dette inkludert bruk av ekstra vann, natriumtiosulfat eller natriumsulfat.

Bruksanvisning


•  Test bassengvannet ved hjelp av et basseng vann testing kit. Følg instruksjonene på pakken for å teste mengden av aktivt klor i vannet. Den ideelle området for nivået av klor i et basseng er 2 til 4 deler per million.

•  Legg natriumtiosulfat til bassengvannet for å redusere nivået av klor. Legg 2,6 gram av natriumtiosulfat for hver 10.000 liter vann for å redusere nivået av klor 1 del per million. Du kan spre den kjemiske i bassenget ved hjelp av en kopp eller du kan blande den kjemiske i en bøtte med vann og legge den til bassenget. Tillate et par timer for den kjemiske å sirkulere gjennom systemet før du tester vannet igjen.

•  Bruk natriumsulfitt i stedet for natrium-tiosulfat for å redusere høye nivåer av klor i et basseng. Legg 2,4 gram av natriumsulfitt for hver 10.000 liter vann for å redusere klor 1 del per million. Som med natriumtiosulfat, tillate et par timer for kjemisk å sirkulere gjennom systemet før testing vannet igjen.

•  Drain ca 6 inches av vann fra bassenget og fyll med friskt vann hvis du ikke ønsker å bruke kjemikalier for å redusere klor nivå. Denne metoden er mindre nøyaktig, men effektivt kan redusere klornivået uten bruk av kjemikalier.