Hvordan bruke aluminium sulfat i svømmebasseng


Hvordan bruke aluminium sulfat i et svømmebasseng. Bassenget kan ha grumsete vann for en rekke årsaker, men hvis det er grunn til overdreven mineraler, rense bassenget med aluminiumssulfat. Den har en positiv ladning når det er oppløst i vann og tiltrekker seg de negative partiklene før de stivne i biter, noe som gjør det lettere å rense vannet.

Bruksanvisning


•  Kontroller alkalitet av bassenget. Alkalitet må registrere mer enn 75 milligram per liter som kalsiumkarbonat for alun til å fungere.

•  spylings filteret i henhold til instruksjonene for filter. Sandfiltre bruke en annen prosess enn DE filtre, og du kan bruke alun bare med sandfilter. Det kan skade DE filtre.

•  Legg den anbefalte dosen av aluminium sulfate for bassenget til den mest praktiske inngangspunkt før filteret. Dette er vanligvis den skimmer, men legge den langsomt fordi den kan bli lokalisert der, i stedet for å bevege seg hele veien til filteret. Les instruksjonene som følger med aluminiumsulfat, men en god tommelfingerregel er å legge til 2 oz. alun for hver kvadratmeter av området på bassenget overflate.

•  Tøm filter av sediment etter noen dager. Gjenta prosessen til uklarheten forårsaket av mineraler er borte.

Tips og advarsler


  • Ikke la aluminium sulfate berøre huden din, og bruk vernebriller og hansker når du arbeider med det. Aluminium sulfat kan forårsake etseskader.

Comments

Tell us what you're thinking, we love to hear your opinions!
Relaterte artikler