Hovudside

Sikkerhet Fordeler med en ekstern Gate

by Walther

Alltid en topp prioritet for huseiere, kan økende beskyttelse og sikkerhet bety forskjellen mellom en sårbar husholdning og en sikker en. Husholdninger, næringsbygg og andre virksomheter har kommet til å stole på eksterne eller elektroniske porter på grunn av enorm rekke fordeler som de gir.

Kameraer


I motsetning nonelectronic porter, mange eksterne porter har kameraer gjennom hvilke eiere kan se og observere den personen som står rett foran porten. Gjennom ren observasjon, kan eierne deretter bestemme om du vil åpne portene eller ikke. Eksterne porter har "irreversible tannhjul" --- betyr at de ikke kan enkelt åpnes med makt, noe som gjør dem veldig sikker.

Autorisasjon og Remote Keys


Mange elektrisk oppkjørselen sikkerhetsporter gir automatisk godkjenning; derfor vil portene åpnes automatisk ved deteksjon av en autorisert kjøretøy og vil forbli stengt en gang en uautorisert kjøretøy er oppdaget. Eierne satt opp sin fjern sikkerhetssystem og gi tillatelse til "anerkjent" biler. Dette sikrer at bare autoriserte de kan gå inn i lokalene. Vanligvis er dette gjort ved hjelp av en sensor på kjøretøyet at porten kan detektere.

Andre eksterne porter operere ut av eksterne taster som kan trykkes, som da vil signalisere fjern gate å åpne.

Sikkerhetskoder


Nesten alle eksterne porter kommer med en sikkerhetskode - selv for mange er det bare en backup metode for å skrive inn i lokalene. Koder bidra til å hindre biler og annen eiendom fra å bli stjålet som portene ikke vil åpne søksmål ikke er foretatt av en person som kjenner sikkerhetskoden til systemet. Det er viktig at sikkerhetskoden gis kun til de troverdige mennesker.

Voice Communication


En ekstern eller elektronisk gate har også en talekommunikasjon funksjon hvor eierne kan bekrefte identiteten til personen som venter og står rett foran porten ved å snakke med dem. Dette bevarer eiernes privatliv ved å ikke bli sett.