Hovudside

Slik holder Lint av klær i vaskemaskinen

by Walther

Slik holder Lint av klær i vaskemaskinen. Det er mange måter å fjerne lo fra klærne. Den beste måten å være sikker på at klærne er lofri når du går ut døren er å holde noen lo fra å komme på dem i første omgang. Hvis du holder lo av deg klærne i vaskemaskinen, så du slipper å bekymre deg med å fjerne den etter vaskesyklusen.

Bruksanvisning


•  Rens vaskemaskinen før neste vask belastning å være sikker på at det ikke er lo fanget hvor som helst i maskinen. Fyll badekaret omtrent halvfull av vann og deretter legge til et par kopper hvit eddik i vaskevannet. Tillate det å agitere og deretter sitte der og ligge i minst en time før du tømmer maskinen.

•  Legg en kopp enten hvit eller cider eddik til vaskemaskinen sammen med vaskemiddel før du legger i klærne for å holde lo av.

•  Sortere ut alle håndklær og vaskekluter, siden de skaper lo. Sett dem gjennom en separat vask for å holde dem fra å overføre lo til klærne.

•  Sjekk etikettene på alle dine klær for å være sikker på at du sortere dem riktig. Bomull klær produserer lo i vaskemaskinen mens polyester klær plukker den opp. Vask dem til forskjellige tider å holde lo av de som er sannsynlig å plukke den opp.

•  Slå klærne innsiden ut før du setter dem inn i vaskemaskinen for å holde dem fra å samle lo som de går gjennom vaskesyklusen.