Hovudside

American Elm Tre Kjennetegn

by Walther

American Elm Tre Kjennetegn

Den amerikanske alm (Ulmus Americana) er medlem av Almefamilien, eller alm, familie. Det er innfødt til de fleste av de sentrale og østlige deler av Nord-Amerika. Sin popularitet stammer fra det faktum at det er et utmerket skygge og gate treet. Det var en gang en veldig lang levetid tre som kan overleve i mer enn 300 år. Dette var inntil ankomsten av den nederlandske alm sykdom, en sopp spredt av barkbiller som herjet trærne i 1930. Sykdommen spre seg til Nord-Amerika på trekasser laget med infisert alm tre fra Europa.

Bladene


Bladene av American alm treet er oval i form, og har en sentral vene koblet til de andre blodårer, som forgrener seg og å samsvare med sporene i de taggete kanter av bladene. Bladene har en asymmetrisk eller ujevn base og er anordnet i et alternativt mønster rundt stammen. Målingen av bladene av den amerikanske alm fallet mellom 4 til 6 inches i lengde og 2 3 inches i bredde.

Bagasjerom


Den amerikanske alm treet har en mørk å Ashy grå stammen. Når stammen er moden, utvikler det merkbar rygger og furer som vises koblet sammen på modne badebukser, men ser rett på yngre trær.

Sykdommer


Helt siden den nederlandske alm sykdommen kom til USA i en forsendelse av alm logger fra Europa, har det spredt seg fra kyst til kyst. Nederlandsk alm sykdommen er forårsaket av soppen Ceratocystis ulmi. Jo mindre europeiske barkbillen (Scolytus multistriatus) og den innfødte alm barkbillen (Hylurgopinus rufipes) introdusere soppen inn saft av små greiner eller kvister under fôring. Symptomene på nederlandsk alm sykdom er en gradvis visner og gulfarging av bladene, som forut for eventuell død av grenene og hele treet. En annen sykdom i American alm er barken nekrose, som er forårsaket av et virus (morsus ulmi). Symptomene er en bruning av bladene og butterscotch-farget barken som har en vinter lukt. Denne sykdommen overføres av whitebanded alm Dvergsikader (Scaphoideus luteolus) og gjennom rot grafts.

Frukt


Den amerikanske alm har rundet, bevingede-nut frukt som vises snart etter at blomstene og modnes på vårparten.

Grener


Mange grener vokser fra toppen av treeâ € ™ s bagasjerommet. De danner den amerikanske alm karakteristiske vase form.