Hovudside

Hvordan ta Tar Ut av Carpet

by Walther

Hvordan ta Tar Ut av Carpet

Finne tjære på teppe kan være nedslående. Den mørke, klebrige natur tjære gjør det synes umulig å fjerne. Ikke begynn å rippe opp tepper, tenker du må ha den erstattet. Tar trenger ikke å være en permanent flekk på teppet. Med riktige produkter og metoder, kan du få tjære ut av teppet på kort tid. Hensyn må tas, men slik at du ikke spre tjære videre eller skyve den dypere inn i teppet.

Bruksanvisning


•  Bruk en skje eller smør kniv til forsiktig skrape opp så mye tjære som mulig. Ta deg god tid og arbeid forsiktig slik at du ikke spre tjære.

•  Fukt en ren klut med tørr-rensing løsemiddel. Bearbeid løsemiddel direkte på tjære spot.

•  Blot området med en ren, tørr klut til å suge opp fuktighet. Alternativ dabbing på løsemiddel og med en tørr fille for å utslette opp fuktighet til det ikke mer tjære løfter fra teppet.

•  Kombiner 1 ss. hver av eddik, bleike og lanolin-fri oppvaskmiddel med to kopper varmt vann i en bolle hvis tjære flekken fortsatt. Med en ren fille, bearbeid blandingen på tjære spot, deretter blot opp fuktighet med en tørr fille. Alternativ dabbing på rengjøringsblandingen og soaking det opp med tørr fille til all tjære er borte.

•  Skyll tepper av blotting i området med en ren klut og kaldt vann. Suge opp overflødig fuktighet med en tørr fille, så la tepper lufttørke resten av veien.