Hovudside

Type Arizona Termitter

by Walther

Type Arizona Termitter

Termitter er typer insekter som spiser tre, som betyr at de kan produsere betydelig skade hvis de kommer inn i hjemmet. De beste måtene å forebygge termitt skade er å forstå de ulike typene termitt i din bestemt område. Arizona er hjem til flere ulike typer av termitter som liker tørt, varmt vær.

Vestlige underjordiske termitter


Vestlige underjordiske termitter lever under jorden. De vil grave gjennom bakken for å komme opp og finne mat. Hjem inspektører vil se etter de små gjørme tunneler laget av disse termitter når inspisere et hjem. Underjordiske termitter er svært liten og ikke sterk nok til å hule i tre, selv om de kan grave gjennom gips.

Termitter


Termitter er større enn underjordiske termitter og kan hule i tre. Termitter vil spise tre for å skape mer plass for sine kolonier. Mens disse termitter ikke er funnet så ofte som underjordiske, kan de forårsake svært store problemer. En enkelt koloni kan enkelt behandles, men et hjem med flere kolonier må spiret og deretter tungt fumigated. Det kan også være betydelige strukturelle skader og tre kanskje må byttes ut.

Formosan Subterranean Termite


Den Coptotermes formosanus bor i varmt klima som finnes i den sørlige delen av USA. Disse termitter kan spise mye av tre svært raskt, så mye som en kilo i dag. Denne termitt forårsaker mest mengde materielle skader i en kort tidsperiode. Hvis du ser svulmende veggene i hjemmet ditt da har du Formosas termitter. Som termitt spiser tre det skaper tunneler med spytt og avføring. Disse tunnelene vil føre til at veggene til å bule ut.

Desert underjordiske termitter


Mye av Arizona er en ørken som er der hvor ørkenen underjordiske termitt liv. I motsetning til andre underjordiske termitter disse har lange og slanke underkjever. Dette er den eneste typen termitter som kan mate og graver når det er tørt. Bevis på ørkenen termitt inkluderer små gjørme rør som henger fra hyller, tretak og overheng. Denne type termitt er en av de minste og kan passere om svært små åpninger og sprekker som andre termitter ikke kan.