Hovudside

DIY Fjerne Aluminum Siding

by Walther

DIY Fjerne Aluminum Siding

Aluminium ytterkledning er en holdbar og langvarig barriere mellom huset og omverdenen. Ikke bare kan det beskytte huset ditt fra elementene, men det er attraktivt. Hvis du bestemmer deg for å bytte den ut, vil første trinn være å fjerne den gamle ytterkledning. Bunnen av hver stykke aluminium ytterkledning er laget for å henge og smetter inn i stykket rett under den, så når det gjelder tid til å ta ytterkledning ned, må du starte fra toppen.

Bruksanvisning


•  Plasser stigen mot siden av huset ditt, uansett hvor den øverste stykke aluminium ytterkledning er. Hvis toppen stykket er lang, plukke enten venstre eller høyre slutten av stykket for å starte. Sett dine hansker på, og stige stigen.

•  Plasser ytterkledning-flytting verktøyet under det øverste stykke ytterkledning, så det skiller toppen stykke fra stykket like under det. Beveg verktøyet horisontalt for å skille så mye av ytterkledning som du kan.

•  Plasser lirke bar under det første stykket av ytterkledning, og skyv den opp slik at den er i området hvor neglene er. Skyv forsiktig ned på baren for å tvinge toppen av ytterkledning bort fra huset. Når det har gått ca en tomme, tar du lirke bar og trekke spiker ut med tang. Fortsett å skille de to stykker, og lirke den øverste del av for hele lengden av veggen. Når du har fjernet alle neglene, vil ytterkledning falle bort.

•  Bruke ytterkledning-verktøy for fjerning på samme måte på den andre delen av ytterkledning. For denne delen av ytterkledning, og alle de andre ned veggen, setter du lirke bar eller ytterkledning flytting verktøyet under ytterkledning ovenfra. Skyv forsiktig ned for å flytte ytterkledning bort fra veggen, og fjerne neglene.

•  Fortsett denne prosessen hele veien ned veggen til all ytterkledning er fjernet.