Hovudside

Slik fjerner Glue Flekker på Vinyl

by Walther

Slik fjerner Glue Flekker på Vinyl

Lim, enten skolen lim eller noe sterkere som superlim, forårsaker en skitt-tiltrekke flekken for å vinyl overflate. Uansett hvor limet endte opp der, fjerne den fra vinyl er viktig å forebygge en mer alvorlig flekken. Vinyl er en lett-å-vedlikeholde overflate som renser opp pent, men kan bli kjedelig i utseende hvis ikke rengjort skikkelig. Bruker de riktige forsyninger og teknikker for å rense limet flekken av platene dine samtidig opprettholde utseendet på vinyl din.

Bruksanvisning


•  Bland 1 kopp varmt vann med 1 ts. oppvaskmiddel og 2 ss. hvit eddik. Suge en ren klut i løsningen, vri ut overflødig fuktighet, deretter legge duken på toppen av lim-farget vinyl. La klut til å sitte på limet flekken i 10 til 15 minutter slik at limet mykner.

•  Fjern kluten fra din vinyl overflate. Hvis limet er veldig myk, tørk den av med fuktig klut. Skrap opp eventuelle gjenværende lim med kanten av et kredittkort.

•  Hell neglelakkfjerner på en ren klut og bruke den til å løfte opp noen gjenstridige lim flekker eller flekker forårsaket av superlim. Gni forsiktig lim med neglelakkfjerner før det er borte. Skyll av vinyl med en fuktig klut.

•  Tørk av vinyl overflaten med en ren klut. Fukt en annen klut med club soda og polere din vinyl overflate med væsken. Buff vinyl tørr å gjøre det skinne.