Hovudside

Hvit Spider Flower

by Walther

Hvit Spider Flower

Edderkoppen blomsten er også kjent som en cleome. De store blomster med dingler frøkapslene er kilden til den arachnid referanse. De slanke frøkapslene henge under blomsten slik at det ser ut som en stor, fargerike edderkopp plassert på en stilk. Spider blomster er egnet for US Department of Agriculture soner 8 til 11, men kan vokse så ømme årbøker i soner ned til 4. Cleome er innfødt til Sør-Afrika og har naturalisert i det sørvestlige USA.

Beskrivelse


Hvit edderkopp blomst er et sesonglangt utøver, ofte blomstrer opp til kjølige temperaturer ankommer. Plantene i gjennomsnitt 18 til 24 inches høy, men noen varianter vokse høyere. Noen hvite cleomes bare vokser bare mer enn to inches høy. Bladene er en rik grønn og håndformet, fordelt dypt inn i seksjoner. Den hvite blomsten er betydelig mindre enn de andre variantene av edderkopp blomst. Det er en multipetaled blomst som ligger på toppen av hårete stilk og innrammet på undersiden med slanke hengende frø potter. Cleome tiltrekker seg sommerfugler, kolibrier og andre pollinerende insekter.

Varianter


Det vitenskapelige navnet for hvit edderkopp blomst er Grevillea linearafolia. Hvit edderkopp blomst trives i tørre, lav-næringsstoffer jord. Det virker best i full sol, men kan også vokse i delvis skygge. White Queen er navnet på en av de større tornete Cleome sortar. Helen Campbell er et 4-fot-høy plante med store elegante hvite blomster. Tallrike andre sortar er i arter Cleome spinosa og Cleome hassleriana. Velg en ryggesløs utvalg for enklere håndtering.

Voksende


Cleome kan vokse med frø eller ved transplantasjoner. Så frø innendørs fire til seks uker før datoen for den siste frost. Plantene skal spire i syv til 14 dager hvis den holdes på et varmt 70 til 75 grader Fahrenheit. Edderkoppen planten trenger gjennomsnittlig vann når frøene er spirende og når transplantasjoner etablerer, men deretter de kan overleve uten supplerende vanning. Cleome er en frodig selv seeder så det er en god idé å deadhead for å forhindre dette. Stake de tungt lastede stilker som trengs for å holde de blomstrer oppreist.

Fun Fact


Cleome ligner en ulovlig luke før den produserer blomster. Cannabis og cleome har svært like blader, men de er ikke i samme familie. En stor ledetråd for å se forskjell er tilstedeværelsen av torner. Cannabis har ikke torner mens flertallet av de Cleome arter gjør oppmerksom pigger på stilkene. Cleome er høyt på opp til 5 meter og får leggy på basen. Cannabis danner en tykkere busk. Eldre varianter av cleome produsere en skunky lukt når knust eller forstyrret som er veldig mye som den karakteristiske lukten av cannabis.