Hovudside

Hvordan få en fugl ut av en Attic

by Walther

Hvordan få en fugl ut av en Attic

Fugler gjøre interessante dyr, men når loftet blir en vill birdâ € ™ s bosted, er nødvendig fjerning. Støy og rot fra reir byggingen er plagsomme, og fugle avføring kan føre til en rekke sykdommer hos mennesker, inkludert histoplasmose, encefalitt og cryptococcosis, i henhold til Illinois Department of Public Health. For å få en fugl ut av et loft, må du finne inngangspunktet, så human felle fuglen i live så det kan trygt slippes utendørs.

Bruksanvisning


•  Skriv inn din loftet for å finne stedet hvor fuglen var i stand til å komme inn. Søk etter hull eller andre mulige startpunkter.

•  Dekk hver potensielle inngangspunktet med hønsenetting. Måle inngangspunkt og kutte mesh slik at det er minst 1 cm større enn inngangspunkt til alle sider. Sikre mesh fast mot inngangspunkt, ved hjelp av heavy-duty stiftemaskin. Dette hindrer nye dyr fra å komme inn og kan hindre fuglen i å forlate loftet.

•  Plasser noen fuglefrø i en bolle; kjøpe frø anbefales for den type fugl på loftet, hvis mulig. La bollen på loftsetasjen. Overvåke fugle forbruk av frø minst tre ganger om dagen.

•  Når fuglen blir behagelig å spise frø, fylle bollen og flytte den nærmere buret. Fortsett denne prosessen til du endelig plassere bollen inne i buret felle. Følg produsentens anvisninger for innstilling av levende felle slik at døren lukkes når fuglen ventures inn i buret.

•  Ta buret fra loftet når fuglen har blitt fanget. Plasser buret på et trygt sted utenfor. Åpne buret, gå bort, og vente på fuglen å fly ut.

Tips og advarsler


  • Kontakt en profesjonell hvis buret fellen er mislykket. Komme i kontakt med National Wildlife Kontroll Operators Association, eller ta kontakt med en lokal bedriftsoppføring for fagfolk.
  • Hvis fuglen har unge i et reir inne på loftet, ta kontakt med en profesjonell for å fjerne hver fugl. Fangst forelder kan føre til at unge til å sulte.
  • Kontakt din tilstand om hekkende beskyttelse. Noen stater ilegge sanksjoner for å forstyrre reir. Du må kanskje leie en profesjonell til å fullføre hele prosessen.