Hovudside

Hvordan få et Pool Skimmere Work Better

by Walther

Bassenget skimmer, en enhet som er plassert nær toppen av basseng vannlinjen og brukes til å kanalisere vann til filteret, har flere ansvarsområder. Det fungerer som det første punktet av filtrering for bassenget. Det leder vannet gjennom et basseng slange til filterpumpe, som deretter presser det gjennom filtreringssystem og ut igjen bassenget avkastning jet fri for smuss og rusk. Skimmer fungerer best på et bestemt vannhøyde og når det er gratis og fri for hindringer i skimmer kurv. En skitten skimmer kurv vil skade filterets evne til å sirkulere bassengvannet ordentlig.

Bruksanvisning


•  Ta vann leker fra bassenget når du ikke bruker dem. Disse elementene, spesielt mindre størrelse lekene har en tendens til å blokkere skimmer åpningen og forhindre det fra å jobbe ordentlig.

•  Åpne toppen av skimmer og fjern kurven. Rengjør kurven fri for smuss, løv og rusk som kan blokkere vannsirkulasjon til filteret. Sjekk minst en gang per uke.

•  Juster vannstanden i bassenget. Vann-nivået høyde må hvile på en halv til to tredjedeler av veien opp av bassenget skimmer åpningen vertikale høyde. Dette gir optimal sirkulasjon av bassengvannet samtidig som skimmer for å samle de store biter av skitt og rusk det er designet for å samle inn.

•  Inspiser skimmer klaff. Skimmer klaff har et stykke skum inn i klaffer som hindrer den fra å bli sittende fast i én posisjon. Erstatte denne klaff hvis det er erodert til et punkt der det ikke holder seg på plass lenger. Dette kan gjøre skimmer klaff opphold i oppreist stilling, blokkerer all vannføring til skimmer.