Hovudside

Hvordan forbedre en Spring for Drikkevann

by Walther

Hvordan forbedre en Spring for Drikkevann

Det er færre drikker mer forfriskende eller bedre for deg enn friskt kildevann. Men det er viktig å sørge for at kildevann drikkevann (som betyr at det er trygt å drikke) før du begynner å samle inn og lagre det. Kildevann bør være rask løping og nøye testet og renset for å sikre at det er trygt å drikke. Hvis du har en fjær i nærheten av huset ditt, forbedre den ved å installere et filter eller pumpe som vil kvitte våren bakterier og andre skadelige forurensninger, samt unødvendige kjemikalier.

Bruksanvisning


•  Samle vann fra kilden ved hjelp av to-liters flasker. Bruk en vann testing kit eller ta vannet til den nærliggende vann myndighet til å ha dem teste den for bakterier og andre forurensninger. Testing vannet før du forsøker å forbedre våren vil hjelpe deg med å identifisere og justere andre faktorer som kan være forurensende vannet.

•  Bygg en casing for våren konstruert av tre tømmer planker (ikke sponplater) og betong. Størrelsen av foringsrøret vil avhenge av størrelsen av fjæren. Dette dekselet vil beskytte våren fra avrenning fra andre kilder, samt miljøgifter som detritus og andre miljøurenheter.

•  Unn kildevann med rensende kjemikalier før tapping om nødvendig. Mest kommersielt kildevann på flaske kommer fra beskyttede kilder, så når du har beskyttet våren, må du likevel teste den igjen for å behandle noen usett bakterielle eller kjemiske forurensninger.

•  Kok kildevann ved å samle det i en lager gryte eller kasserolle, og oppvarmet til koking, deretter tapping det for lagring. Det kan også bestemme seg for å pumpe vannet fra kilden til det sted det skal brukes. Hvis man installerer en pumpe, kan et filter lett festes til pumpen som vil eliminere nødvendigheten av kokende vann for å fjerne urenheter.