Hovudside

Hvordan ta vare på en Boston Fern Med brune blader

by Walther

Boston bregne planter krever en hårfin balanse av vann, fuktighet og lys for å opprettholde sin grasiøs utseende. De eldste blader på Boston bregne, også kjent som sverd bregne, naturligvis blir brune når nyere lagt oppå dukke opp i en moden plante. Fjern disse i vanlig stueplante grooming og omsorgsrutiner. Hvis bladene på nyere lagt oppå brun, endre forholdene raskt å gjenopprette skjønnheten i denne innendørs anlegg.

Bruksanvisning


•  Skjær av frond med brune blader på sin base med skarp saks. Hvis bare tuppen av frond er berørt, klipp den delen av, forlater Frond intakt til neste gang Boston bregne er transplantert.

•  Stopp gjødsling anlegget i minst én måned. Gjenoppta bare gjødsling når nye blader begynne fremvoksende eller hvis Ferna € ™ s fargen blir blek og kjedelig. Deretter bruker du en allsidig potteplante mat eller fiskeolje blandet til halve styrken anbefales på produsentens etiketten.

•  Flytt Boston bregne å klarere lys. Sette eller henge anlegget hvor det vil få indirekte sollys, men ikke nær nok til et vindu som det kan bli skadet av direkte solstråler.

•  Juster vanning teknikker. Ikke vanne bregne til toppen halv tomme av jorda er tørr å ta på. Plasser Boston bregne i en vask og tilsett lunkent vann før det begynner å dryppe ut bunnen. At anlegget til å renne i en time før du går tilbake til sin plassering.

•  Sørg for at Boston bregne har tilstrekkelig fuktighet. Still bregne på en 2-tommers lag med småstein i en skuff eller pie pan og holde en tomme av vann i bunnen av skuffen. Alternativt, fylle bunnen 2 inches av en større størrelse dekorative blomsterpotte med småstein, sett potte bregne inne i dekorative potten, og holde en tomme av vann på småstein.

•  Undersøk anlegget for midd med et forstørrelsesglass hvis bladene fortsatt brun. Tørk bort skadedyr med en bomullsdott dyppet i alkohol. Spray hele anlegget lett med et insektmiddel formulert for stueplanter.