Hovudside

Hvordan å balansere en trykkmåler

by Walther

Hvordan å balansere en trykkmåler

Det er svært viktig for manometer utstyr som overvåker vann eller luft-pumper for å være i god stand. Hva kan du gjøre for å sikre at trykkmåleren fungerer effektivt? Ved inspeksjon en gammel trykktank eller installere en ny en, balansering måleren er en nøkkel til å optimalisere tankens produktivitet og hindre luftlekkasje. Hvis du holder en måler balansert, vil du øke levetiden på tanken og opprettholde en jevn trykk i systemet, som gjør at vann eller luft kan strømme uten å bli stagnert. Alt du trenger er en lufttrykkmåler og en luftkompressor eller sykkel pumpe.

Bruksanvisning


•  Skru på utstyret som bruker luft eller vann fra kompressoren tank. Merk deg måler press lesing mens tanken er på.

•  Drei trykktanken av. Måleren skal lese null, og vann eller luft skal slutte å strømme.

•  Finn luftventilen på trykktanken, sett inn en lufttrykkmåler og sjekke lufttrykket.

•  Sett luftkompressoren eller sykkel pumpe inn i luftventilen og justere kompressoren til tre psi mindre enn tankens turn-on point. Vri trykktanken tilbake på.

•  Slå på utstyr som bruker luft eller vann fra kompressoren tank. Se trykkmåleren å overvåke syklusen start. Hvis det er raskt rykk av nålen, gjenta balanse prosessen på nytt. Hvis måleren viser fortsatt ingen lesing eller feil lesing eller nålen er volatile, bør du ha en spesialist sjekke trykksystem.