Hovudside

Hvordan lage Automatisk Dishwater vaskemiddel hjemme

by Walther

Hvordan lage Automatisk Dishwater vaskemiddel hjemme

Oppvaskmaskin vaskemiddel er ikke ulik fra "normal" tørr vaskemiddel brukes til hånd-vask retter eller andre kjøkkenflater. Vanligvis er anti-striper midler eller dufter lagt til produsert vaskemidler til å gjøre produktet mer attraktivt for kundene, hvor en mer grunnleggende, funksjonelt produkt kan være ønskelig. Lage din egen oppvaskmiddel krever bare noen få som vanligvis finnes supermarked elementer.

Bruksanvisning


•  Ta på vinyl hansker og et papirfilter maske før du forbereder denne blandingen. Mens ingrediensene er vanlige husholdningsartikler og normalt ikke farlig i små mengder, kan kombinasjonen være etsende og irriterende i kontakt med hud eller slimhinner. Også, når blanding av pulveriserte kjemikalier sammen, kan du inhalerer pulverrøyk, som kan irritere lungene dine.

•  Bland sammen to deler boraks pulver, to deler vaskepulver og en del av kosher salt i en plastbeholder. Vaskepulver (natriumkarbonat) er et tydelig produkt fra bakepulver (natriumbikarbonat) og har en mye mer basisk pH, noe som gjør det utrygt å legge til mat. Den kosher salt er en anti-klumpmiddel og hjelper til med hardt vann.

•  Bruk to teskjeer av blandingen for en normal belastning og tre for en tung last. For glass, legge til et par spiseskjeer av hvit eddik i oppvaskmaskinen for å hindre en skyet film.