Hovudside

Hvordan Kill mimosatrær

by Walther

Mimosa treet (Albizia julibrissin), også kjent som en silkeaktig akasie, er en slank tre som kan vokse til en høyde på opp til 40 fot. De store, duftende blomster la treet populær pryd. Takket være hardfør frø, kan mimosa treet spredte seg raskt, og et par trær kan slå inn i et skogholt av mimosa. Drep mimosatrær raskt for å unngå en invasjon og å administrere din nåværende mimosa stand.

Bruksanvisning


•  rykke mimosa trær. Dette er relativt enkelt med frøplanter og stiklinger, typisk opp til en høyde på en til to meter. Ta tak i mimosa sapling med begge hender og dra vekk fra bakken i en vinkel. Kast, eller hogge i stykker for bruk i kompost haug.

•  Spray mimosatrær med glyfosat-baserte ugressmiddel dersom det ikke finnes andre planter i nærheten av mimosa trær. Slike ugressmidler er bredspektret og ikke-selektive, og vil drepe noen vegetasjon som det kommer i kontakt. Eksempel produkt merkevarer er Round-Up, Rodeo og Buccaneer. Tåke hele treet i henhold til retningslinjene som tilbys av den spesifikke produsenten, som produkt potens varierer etter merke.

•  Bruk en triclopyr-baserte ugressmiddel til å spraye på mimosatrær hvis det er gress under trærne som du ønsker å bevare. Triclopyr er en selektiv ugressmiddel og mål treaktige planter. Eksempel produkt merkevarer inkluderer Garlon, Crossbow og Løs.

•  Kutt ned mimosa treet med en øks, håndsag eller beskjæring shiffon. Hogge ned til en stubbe høyde på to til tre meter.

•  Påfør en kjemisk stubbe drapsmann til stubben, som dekker alle utsatte overflater. Stubben morderen vil drepe stubben ned til sine røtter, sikre beryktet hardfør mimosa treet ikke spire opp fra bakken igjen. Eksempel produkter inkluderer Green Light Cut Vine & Stump Killer 40004 og Bonide # 274 Stump Killer.

Tips og advarsler


  • Bruke verneutstyr slik som en ansiktsmaske, briller og hansker når du jobber med giftige sprøytemidler.