Hovudside

Hvordan du rengjør store 100-Cup kaffemaskiner

by Walther

Hvordan du rengjør store 100-Cup kaffemaskiner

For en klubb brunsj eller familie samvær, vil en 100-cup kaffetrakter oppgi mengden med varm drikke i timevis. Disse kaffetraktere, kjent som kaffe urner, er ukompliserte maskiner med få deler. Mens enkel å betjene, må en kaffe urne holdes ren slik kaffen den produserer er den beste kvaliteten. Bygget opp rester kan brenne seg fast oppvarming enhet i bunnen av trakteren, så rense kaffe urne hver gang du bruker det for de beste resultatene.

Bruksanvisning


•  Ta ut kurven og stammer fra trakteren. Tømme begrunnelse fra kurven. Ta stammen fra midten av kurven. Plasser stammen og kurv i varmt, til såpevann suge.

•  Hell ut noen left kaffe fra din avkjølt kaffe urne. Skyll urne med varmt vann og hell ut vannet. Fyll urne halvveis med varmt vann.

•  Hell en dråpe oppvaskmiddel inn i varmt vann. Tørk innsiden av trakteren med en svamp. Bruke en plast skrubbepute for å rense bunnen av urnen rundt elementet. Dette vil skrubbe av noen brent kaffe rester.

•  Hell ut såpevann. Fyll urne med rent varmt vann og swish den rundt for å skylle innsiden av potten. Plasser potten på en teller med utlevering tut over en vask. Åpner dispense tut og la alt skyllevannet til å renne ut gjennom tuten.

•  Fyll kjelen igjen halvveis med rent varmt vann og la vannet renne gjennom tappe tut.

•  Tørk utsiden av trakteren med en fuktig svamp. Vask og skyll kurven og stilk. Montere trakteren og sette toppen på igjen for lagring.

Tips og advarsler


  • Kjør en blanding av 1 qt. varmt vann og en qt. hvit eddik gjennom en brygge syklus etter hvert 15 bruksområder. Dette vil bidra til å forhindre kaffe buildup som vanlig oppvaskmiddel ikke vil fjerne.