Hovudside

Hvordan åpne en Drain på en inground bassenget

by Walther

Hvordan åpne en Drain på en inground bassenget

De fleste i bakken svømmebasseng avløpssystemer ha minst to avløp. Dette er på grunn av Virginia Graeme Baker Safety Act. Det betyr at du har minst to aksesspunkter for å åpne avløpet for inspeksjon. De fleste hoved avløp har anti-vortex dekker over dem for å beskytte svømmere fra å bli fanget i avløpet. For å få tilgang avløpet må du fjerne anti-vortex dekselet. Med dekselet, kan du se i avløpet.

Bruksanvisning


•  Slå av pumpene i bassenget. Hvis du vil kreve en omfattende titt på dreneringssystemet og bassengkledningen er flis, kan det være lurt å tømme bassenget for å tillate enklere tilgang. Hvis bassenget duken er vinyl, ta forholdsregler før du tømmer bassenget som vinyl pool liners krympe når de tørker ut og kan sprekke.

•  Finn avløp og inspisere overflaten av anti-vortex lokk. Hvis du finner skruene går inn i toppen av lokket, trenger du en skrutrekker for å ta av dekselet. Hvis dekselet ikke har skruer, du trenger ingen verktøy for å ta av dekselet.

•  Fjern skruene ved å vri dem mot klokken med en skrutrekker og trekk deretter dekselet for å åpne avløp. Hvis du ikke har noen skruer, grep dekselet med begge hender og vri dekselet mot klokken inntil opplyste tråder utenfor avløpet.

Tips og advarsler


  • Hvis du må tømme et basseng med en vinyl liner, gjør det om natten der solen ikke vil tørke ut duken og krympe det. Dessuten har en andre person holde foringen våt med en bøtte med vann og en svamp. Det er svært viktig å holde deg liner fra cracking.