Hovudside

Instruksjoner for INTERMATIC Pool Timers

by Walther

INTERMATIC basseng tidtakere brukes til å effektivt rengjøre og vedlikeholde ditt basseng på en tidsplan. Den INTERMATIC basseng timeren kan bidra til å forenkle din pool vedlikehold og spare penger. Du vil ha mer tid til å slappe av i bassenget i stedet for å bekymre basseng vedlikehold problemer. Følge instruksjonene for INTERMATIC bassenget vil sikre at du får de beste resultatene fra den.

Bruksanvisning


•  Sett inn to batterier LR44 i din INTERMATIC basseng tidtaker. Displayet viser "12:00".

•  Trykk på nullstillingsknappen med poenget med en penn. Nullstillingsknappen er i en liten, rundt hull ved siden av tastaturet. Trykk og hold nede "ON / OFF" knappen og bruke pennen punkt å trykke på reset-knappen i tre sekunder.

•  Still inn riktig tid ved å vri velgerknappen til du ser riktig time. Trykk "OK" for å bekrefte timen. Drei velgerknappen for å velge de riktige minutter og trykk "OK". Velge tidssone, dato og årstall og trykk "OK".

•  Program hendelser ved å trykke på "Mode" og deretter "PROG" knappen. Drei velgerknappen for å få ønsket hendelse innstilling som "ON" eller "ON og DUSK." Trykk på "PROG" knappen for å godta det. Du vil umiddelbart se "DOW" (The dager i uken) som vises på din INTERMATIC basseng tidsur skjermen.

•  Velg en dag som du vil at hendelsen skal skje. Drei velgerknappen til ønsket dag, dato og klokkeslett og trykk på "PROG" knappen for å godta innstillingen. Trykk på "MODE" og velg driftsmodus for INTERMATIC basseng tidsur som "AUTO" eller "Random". Plugg inn timeren etter programmering. Dette vil bidra til å spare batteriene.