Hovudside

Hvordan få hjem rettsmidler for Mus og Rat Removal

by Walther

Hvordan få hjem rettsmidler for Mus og Rat Removal

En mus og rotte problem kan være upsetting, spesielt hvis du har gnagere i hjemmet ditt. De forurense maten, la avføring og ellers er uvelkomne gjester. Enkle hjem rettsmidler er tilgjengelige som bidra til å avhjelpe problemet. Disse rettsmidler er enkel og naturlig, slik at barn eller kjæledyr ikke vil bli utsatt for farlige giftstoffer.

Bruksanvisning


•  Sett opp et lagringssystem for mat som fraråder mus og rotter fra å spise det. Installere hyller i et skap og lagre korn, korn og andre matvarer som tiltrekker gnagere i plast, lufttette beholdere. Ved å holde all maten på ett sted, kan du bedre holde gnagere ut av det.

•  Plant mynte rundt grunnlaget for huset ditt. Også suge bomull baller i peppermynte ekstrakt og plassere dem i huset ditt i maten skap og steder hvor du har mistanke om mus og rotter får inn. Gnagere blir frastøtt av duften av mint.

•  Stuff mus hull med stålull. Mus og rotter vil ikke være i stand til å tygge gjennom det som de kan andre stoffer kan du bruke til å fylle eller blokkere disse hullene, for eksempel avis eller tre.

•  Dryss baby pulver på gulvet rundt stedet du har mistanke om mus får i. Satt en cracker med peanøttsmør på den i midten. Musene vil gå over pulver for å få cracker og du vil være i stand til å fortelle fra sine fotspor hvor musene kommer inn. På denne måten kan du blokkere deres inngang.