Hovudside

Blomster som trives i Houston, Texas

by Walther

Blomster som trives i Houston, Texas

Blomster som trives i Houston først må overleve. The Bayou City-området vanligvis får 43-49 inches med regn i året. Mest jord er kjent som gumbo leire, en mørk klebrig stoff som drenerer dårlig og kan være svært alkaline.For mer enn 20 år, Texas A & amp; M universitet horticulturists har testet et bredt utvalg av planter kalt Texas Superstars som tåler Texas ekstreme og gjøre det bra med lite jordbearbeiding og ingen plantevernmidler.

Alkaline Tolerant Hibiscus


The Flare Rose Mallow Hibiscus er en Texas Superstar som produserer Fuschia-farget blomster i nesten konstant blomst fra sommer til den første frosten. Det tåler full sol og alkalisk jordsmonn. Den Muy Grande (Texas Giant Hibiscus) gjør også godt når jorden pH er alkalisk. Rosa blomster kan være så stor som middag plater. Bloom tid er sommer til tidlig høst.

Houston Økende Petunia


Laura Bush petunia (Petunia X violacea 'Laura Bush') sender ut duftende fiolette blomster på en varmetolerant plante som vokser om lag to meter høy og tre meter bred. Det begynner blomstringen på våren og varer til den første frosten. En sprek dyrker, forfattere på Texas Superstar anbefaler å kutte ned anlegget 20 prosent hver måned.

Houston Blomstrende Bush


En standout blomstring busk for Houston er Duranta eller brasiliansk Sky Flower. Dette er en rask voksende, tett busk med blå til lilla fargede blomster som gjør det bra i skyggen eller sun.Since Houston og Harris County skreve USDA hardførhet soner 8b og 9a, kan anlegget være en staude eller en årlig avhengig av hvor det er plantet og alvorlighetsgraden av vinteren fryser. Ifølge en Texas Superstars artikkelen, Durantas ha en "virkelig preferanse for tung jord." Durantas er også en av de få blomstene som "tiltrekker både kolibrier og sommerfugler."