Hovudside

Hva slags blomster gå bra i hengende kurver?

by Walther

Hva slags blomster gå bra i hengende kurver?

Inkluder hengende kurver fylt med blomster på din veranda, dekk eller i hagen for å legge til en ekstra dimensjon til åstedet og forbedre det visuelle displayet. Hengende kurver kan fylles med en eller flere varianter av blomster. Velg blant mange årlig og flerårig følgende og oppreist planter for å fylle en kurv med blomster i dine foretrukne farger. Hengende blomsterkurver kan også dyrkes innendørs enten sesong eller permanent.

Ettårige


Calibrachoa, inkludert Million Bells hybrider, er en full-blomstring årlig tilgjengelig i hvitt og krem, lilla, gule, blå og rød. Blossoms likner små petunia nesten obskure løvverk gjennom sommeren. Hang Calibrachoa kurver i full sol, og gir noen ettermiddag skygge på varme sommerdager regioner. Mate regelmessig gjennom hele vekstsesongen. Petunia og geranier også sol-elskende, produsere rikelig blomster hele sommeren. Hage strukturer som gazebos og arbors er gode steder å henge kurver av disse blomstene
.
Stemorsblomster, etterfølgende begonier og impatiens krever en del skygge og er perfekt til å henge på en overbygd veranda, gårdsplass eller dekk. For alle stauder, ikke la jorda tørke ut.

Roser


Noen varianter av miniatyr rose har en etterfølgende vane og er perfekt egnet for dyrking i hengende beholdere. Søt Chariot er en lilla miniatyr rose med fullt dobbel blomst skjema. Plassere den nær sittegrupper der du kan nyte sin sterke duft. Grønn Snake, med enkle blomster i hvitt rødmet med rosa, er en kompakt dyrker egnet for en hengende skjerm. Carnival Glass har oransje og gull blanding doble blomster og en mild duft. Gi alle miniatyr roser med en solid pott på minst 8 inches, med god drenering. Du kan bruke en heavy-duty plast barnehage potten plassert inne i en dekorativ kurv for oppheng. Alle roser trenger full sol og jevnlig vanning, og skal fôres gjennom hele vekstsesongen.

Klematis


Mens det kan være utfordrende å vokse clematis i containere, er synet av en klematis vintreet i full blomst søle over en vegg fra en hengende kurv ansett verdt innsatsen for mange gartnere. Velg store beholdere med god drenering og bruke en fuktighetsbevar potting medium som er høy i organisk materiale. Gi noen isolasjon for røttene, eller flytte til et beskyttet sted, for eksempel et skur eller garasje for vinteren. Rosa-stripete Nelly Moser eller lilla Polish Spirit er gode valg for container voksende.

Innendørs hengende kurver


Fuchsia er fantastisk for innendørs hengende kurver. Gi en 12-tommers potten og lett, rask drenering jord. Følgende begonier vil også blomst periodisk innendørs hele året. Fuchsia og begonier trives i en lys, fuktig innemiljø. I tørt klima henge fuchsia og Begonia kurver over en solrik kjøkkenbenken eller i godt opplyste bad, eller bruke en luftfukter om natten. Geranier kommer i rødt, rosa, hvite og spraglete versjoner. En solrik sør-vinduet er rett sted for optimal ytelse. Fuchsias, begonier og geranier kan tas utendørs nyte i verneområder i løpet av frostfrie måneder.