Hovudside

Typer Flower Baskets

by Walther

Typer Flower Baskets

Blomst kurver gjør ideelle gaver og er herlig å motta i posten eller i hånden. Den slags blomst kurver variere så mye som blomstene inne. Håndlagde vevd-tre kurver er en av de eldste kunsthåndverk og er fortsatt i bruk i moderne blomst gave-gi. En slags blomst kurv er ofte stilisert av anledningen som det er presentert eller vist.

Hengende


Hengende blomst kurver brukes i boliger og kontorer til pynt og for å legge liv. En hengende kurv kan være laget av tre, plast, flettet eller wire. Bunnen av kurven opptrer som en planter, og er ofte fylt med mose eller annen rot lufting materiale som tillater blomstene til å vokse. Hvis blomstene dør, eller blomstene er plantet utendørs, kan kurven anvendes for andre blomster eller for lagring, for eksempel frukt eller sukkertøy.

Vevd Wooden


Vevd tre kurver er en gammel håndlaget håndverk som kan brukes til blomst kurver. Som i 2011, indianerstammer fortsatt lage og selge håndvevde tre kurver som kan brukes som blomsterpotter, for blomster gaver eller som dekorasjon når blomstene dø ut.

Sateng og silke


For bryllup, bar og bat mitzvahs, jubileum fester og andre feiringer, satin eller silke blomst kurver pynte bordene som center. En blomst jente kan også holde et stoff kurv vandre nedover midtgangen. Kurver er ofte fylt med roser eller roseblader, men kan også bli fylt med tusenfryd, nelliker, Babya € ™ s pust og fargekoordinert blomsterdekorasjoner.

Frukt og blomster


Frukt og blomst kurver, arrangert av blomsterbutikker, enkeltpersoner eller blomst levering selskaper tilbyr mottaker friske blomster og frukt. Kurvene er ofte overdimensjonerte og laget av vevd tre, flettet eller plast, avhengig av gaven Givera € ™ s valg. Når blomstene er borte og frukten er spist eller stues bort, kan en blomst kurv bli fylt med friske avskårne eller nye frukt eller sjokolade.