Hovudside

Slik fjerner vond lukt fra huset

by Walther

Slik fjerner vond lukt fra huset

Oh hvordan lukt kan drive deg til vanvidd! Spesielt når du har folk over, det er ingenting mer pinlig enn å ha noen dårlig lukt stinker opp huset. Enten som kommer fra dyr, barn, kjøkken, kjellere, ect.

Bruksanvisning


•  Sørg for at du rengjør kjøleskapet!

Mesteparten av tiden dette er hvordan lukt utvikle, når det er en masse gamle matvarer, utdatert melk eller oster som er i kjøleskapet. Mugg utvikling på enkelte matvarer. De virkelig begynner å stinke opp kjøkkenet. Ta alle ting ut av kjøleskapet, tørk den ned med noen bleike hvis lukt er så ille. Eller en svamp med såpe, kanskje. La det tørke før du setter mat og drikke tilbake igjen. Tørk det ned fin og ren, kaste ting ut som er gamle og utdaterte. Prøv å holde ferske matvarer i og husk å rengjøre kjøleskapet omtrent en gang i måneden, eller to.

•  Se hvor lukt kommer fra.

Det er en nøkkel til å lokalisere hvor nøyaktig. Er det sofaen, teppe, kjøkken, hvor? Prøv å snuse ut og finne ut hvor det kommer fra for enkelte.

•  Sørg for at du rengjør søppelbøtta.

Husk å rense søppelbøtta ut, omtrent hver gang i måneden eller så. Dette er det enkleste stedet hvor, eller hvordan lukt utvikle. Råtten mat i søpla. Bruk litt ammoniakk eller blekemiddel for å rense ut søppelbøtter, husk å få i bunnen av søppelbøtta bra.

•  Kontroller for teppe flekker.

Kanskje et kjæledyr, eller en liten pjokk tisset på teppet et sted. Eller annen form for drikke ble sølt, som aldri ble ryddet opp. Bruke noen slags enzymatisk renere, eller ammoniakk for å fjerne lukt. Få en våt svamp, og bruke natron til å fjerne flekken. Hvis du føler at lukt kommer fra teppet, men kan ikke finne den. Kjøpe en svart lys og bruke den til å få øye på flekkene.

•  Få litt luftrenser.

Dette vil ikke eliminere ekstremt sterke lukter, men jeg antar at det er god sjanse for å holde luften ren og frisk. Spesielt hvis du, eller noen røyker mye. Holder huset smelling anstendig.

•  Rengjør huset regelmessig.

Kanskje huset generelt er skitne og behov rengjøres oftere. Støvsuge tepper mer, mopp gulvene. Tørk ned tellere og vasker. Rengjøre badet regelmessig.

•  Hold kjæledyr ren.

Du kan kjøpe disse kjæledyr våtservietter. Tørk din hund ned eller katt ned, siden de ikke kan ta regelmessig bad. Mrs. Meyers Clean dag, bærer disse. Husk også å vaske tepper de sove på ofte.

•  Rengjør møblene dine.

Sofaer og stoler, hvis det er flekker dette gjelder med 4. Du kan også spraye sofaen og møbler med fabreze laget bare for møbler. Spesielt hvis du har dyr som lå på dem ganske ofte.