Hovudside

Dewalt DWS7085 Installasjon

by Walther

Som en av de fremste lederne i produksjon av elektriske og batteridrevne verktøy, produserer Dewalt flere modeller av gjæringssager. En gjæringssag er en sag designet for å gjøre intrikate kryss kutt. Gjæringssager består av en base og en svivel kontroll arm som huser bladet. Den Dewalt DWS7085 er en arbeidslampe system som festes til toppen av din Dewalt gjæringssag kontroll arm. Lyset hjelper belyse skjære områder og kaster rette kutteskyggelinjer som du kan bruke til å lede din bladet ved. Installasjon av DWS7085 arbeidslampe er en enkel prosess som bør bare ta ca 15 minutter.

Sikkerhet


Sørg for at din Dewalt gjæringssag er koblet fra. Hvis det ikke er det, koble den.

Forberedelse


Fjern de to skruene som holder dummy dekselet på plass, og trekk dummy dekselet for å avdekke ledningstilkoblinger. Du finner den dummy dekselet på toppen av håndtaket.

Tilkoblinger


Du bør koble pluggene fra arbeidslampe makt boksen til kontaktene åpnes under dummy cover, og erstatte de to skruene for å holde lyset strømboksen på plass.

Lysinstallasjon


Skyv plast blad vakt ned for å fjerne de fire skruene som holder den svarte, plaststopperen på plass. Fjern proppen, og koble lyset forsamlingen inn pluggen under stopperen. Du kan montere lys ved å erstatte de fire skruene.