Hovudside

Gjennomsnittlig volum Størrelse på en nyreformede bassenget

by Walther

Gjennomsnittlig volum Størrelse på en nyreformede bassenget

Hvis du eier en nyre-formet svømmebasseng, kan du lurer på hvordan du skal finne ut av bassenget vannvolum. Å vite denne informasjonen er viktig når det gjelder å tilsette kjemikalier til vannet. Nyreformede bassengene har også varierende dybder, som vil gjøre jobben med å finne ut den gjennomsnittlige volumet litt mer komplisert. Heldigvis, finne ut gjennomsnittlig volum i en nyreformede bassenget er mer et spørsmål om å bruke en enkel matematisk formel enn noe annet.

Pool Volume


Nyreformede bassengene er buet og ikke har skarpe linjer eller pauser. Du må vite bassengets lengde, sammen med gjennomsnittlig bredde og dybde, og deretter bruke en multiplisere faktor å regne ut volumet. Volumet formel for en 30-fot lang, 15,5 meter gjennomsnittlig bredde og 4,5 meter gjennomsnittlig dybde nyreformede bassenget er: 30 x 15,5 x 4,5 x 7,0 = 14,647.5 liter. Bruk alltid en multiplisere faktor på 7,0 når finne ut en nyreformede bassenget volum.

Basseng Lengde


Å bestemme volumet av en nyre-formet svømmebasseng, må du kjenne sin totale lengde først. Den totale lengden for en nyre-formet svømmebasseng er bare en enkel lineær måling. Ta et målebånd og finne ut lengden av bassenget på sitt lengste, ende-til-ende. Når du har den totale lengden av bassenget, må du bestemme sin gjennomsnittlig bredde for å finne ut volumet.

Gjennomsnittlig Bredde


En annen viktig måling for å finne ut en nyreformede bassenget volum er gjennomsnittlig bredde. Bestem gjennomsnittlig bredde ved å måle de bredeste punkter ved hver ende, og legger disse to figurer sammen og deretter dividere med to. For eksempel er den gjennomsnittlige bredde av et nyreformet basseng som har 14- og 17-fot bred endene 14 + 17 = 31, deretter 31/2 = 15,5 gjennomsnittlige bredde. For en nyreformede bassenget volum, når lengden og gjennomsnittlig bredde er fastsatt, må du gjennomsnittlig dybde.

Gjennomsnittlig Dybde


Du kan bestemme den gjennomsnittlige dybden av en nyreformede bassenget ved å måle dypet av den grunne og dype ender. For en nyreformede bassenget, tilsett dype og grunne enden basseng dypet sammen og dele på to. En nyreformede bassenget med en 6-fots dype enden og en 3-fots grunne enden har en gjennomsnittlig dybde på 4,5 meter. Et eksempel på en gjennomsnittlig dybde for en nyreformet basseng er: 6-fots dyp ende + 3-fots grunne enden = 9, deretter 9/2 = 4,5 gjennomsnittlig dybde.

Betraktninger


Pool utbyggere gir sjelden mer enn to dimensjoner størrelse når det gjelder nyreformede svømmebassenger. Vanligvis, en nyreformet basseng publiserte dimensjoner er bare sin totale lengde og maksimal bredde. Du kan imidlertid ikke finne ut en nyreformede bassenget sanne volum fra bare sin lengde og maksimal bredde. Det er ingen gjennomsnitt når det kommer til en nyreformede bassenget størrelse. Men 16-fots (maks bredde) ved 32-fotbassenger anbefales å imøtekomme et bredt spekter av lekeaktiviteter.