Hovudside

Fordeler og ulemper ved en Mesh Pool Cover

by Walther

Fordeler og ulemper ved en Mesh Pool Cover

I løpet av vinteren, er et overbygg avgjørende for å holde blader, grener og annet rusk ut av vannet i svømmebassenget. Det finnes en rekke pool dekke alternativer å velge mellom, men en av de mer interessante valg er en maske dekke. Den er laget av et stort stykke mesh med fine hull som blokkerer rusk men lar vann fra regn og snø å dryppe gjennom så ingen vanndammer dannes på toppen av dekselet. Hvis du vurderer en mesh cover, veie både fordeler og ulemper for å avgjøre om det er riktig passform for bassenget.

Advantage - Holdbarhet


En av de viktigste fordelene med en mesh overbygg er dens holdbarhet. I gjennomsnitt kan en mesh overbygg vare 10 til 15 år, sammenlignet med syv til 11 år med fast, vinyl dekker. Fordi vann ikke kan bygge opp om det, er mesh ikke tvunget til å bære vekten av vanndammer eller annet rusk. Som et resultat, er det mindre trykk på dekselet og mindre sjanse for skade.

Advantage - Pris


Fordi det ikke krever så mye materiale som et solid cover, vanligvis koster et mesh pool dekke mindre. Som et resultat, er det en svært attraktiv alternativ hvis du er på et budsjett. Fordi det varer også lenger, kan et mesh overbygg vind opp med å bli en ekstremt kostnadseffektivt alternativ for bassenget.

Advantage - Lett å installere og fjerne


Solid, vinyl dekker kan være svært tung, spesielt når dekket med vann, og vanligvis krever minst to personer til å installere og fjerne. Mesh dekker, derimot, er laget av et lett materiale, slik at du kan være i stand til å installere og ta av dekselet selv. I tillegg, fordi vannet ikke bygge opp på overflaten av et mesh cover, du trenger ikke å bekymre deg for å bruke en nedsenkbar vannpumpe å fjerne dekselet før fjerning.

Ulempe - Skitt og Debris Pass Through


På grunn av den åpne vevnad utforming, muliggjør en mesh deksel regn og sne til å passere gjennom den. Mens det hindrer vanndammer på lokket og bruk av en pumpe, betyr det også at skittent vann kan komme inn i bassenget, sammen med skitt, støv og andre fine partikler av rusk. Som et resultat, når du åpner bassenget i løpet av våren, kan det hende du trenger å gjøre mer børsting og støvsuging som du ville gjort hvis du hadde brukt en solid dekning. Du kan også kreve ytterligere kjemikalier for å rense vannet.

Ulempe - lyset passerer gjennom


Som med vann, den åpne netted materiale av en maske dekke gjør at sollyset til å passere gjennom til vannet i bassenget. Alger, mikroskopiske planter som vokser på veggene i bassenget og danner en glatt film, er mer sannsynlig å vokse når bassenget mottar direkte sollys og vannet blir varmt. Når det vokser, kan en algeangrep være svært vanskelig å fjerne. Som et resultat, kan du trenger å åpne bassenget tidligere hvis du har en maske dekke for å hindre alger fra blomstringen.