Hovudside

Hvordan Mouse lim feller arbeid?

by Walther

Hvordan Mouse lim feller arbeid?

Hva er en Glue Trap?


Et lim felle er en type musefelle som opererer på prinsippet med å legge ut en klebrig plass hvor en mus ville løpe over, men blir sittende fast, holde musen i vannlåsen, slik at den kan fjernes fra området. Lim feller kommer i mange varianter og styrker, men er alltid laget med en ikke-herdende klissete lim som kan være knyttet til en papp eller plastlist eller brett. Denne skuffen er igjen i et område hvor en mus kan finne det.

Agn


Klissete lim feller kan fange mus som tilfeldigvis å kjøre over dem bare ved en tilfeldighet, men de er generelt agnet å tiltrekke gnagere, enten med ekte mat eller en mat parfymert ekstrakt følger med fellen.

Fjerning og Kontrovers


Mus kan fjernes fra lim feller ved å helle vegetabilsk olje på området der musen er fast. Hvis musen ikke er skadet, kan det da bli sluppet ut i naturen.

Kontrovers


Mange mus opplever skade i kampen for å frigjøre seg fra limet. Dette, kombinert med muligheten for gnager død på grunn av sult, dehydrering, eksponering eller rovdyr, hvis det ikke er funnet, har skapt kontrovers og lim feller anses umenneskelig av dyrs rettigheter advocacy grupper.