Hovudside

Tips om vedlikehold en AC Unit

by Walther

Tips om vedlikehold en AC Unit

Air condition enheter er en livredder for varme sommerdager. Uten skikkelig vedlikehold, er levetiden for et klimaanlegg enhet kortere, er energibruken høyere og effektiviteten av enheten avtar. Utføre noen enkle oppgaver kan hjelpe deg å holde kjøligere, spare penger og nyte din klimaanlegg for mange år.

Filtre


For å opprettholde effektiviteten av air condition enheter, sjekk filtrene hvert år for å sikre at de er rene og fri for rusk og skitt. Filteret er vanligvis bak risten, og bør være lett å fjerne. Noen filtre er disponibel og andre er gjenbrukbare, men alle bør renses eller skiftes ut hver måned eller to mens i bruk.

Spoler


Som med filteret, er det viktig å sørge for at spolene er rene og fri for rusk. Rydde området rundt klimaanlegget for å være sikker på at blader, grener og skitt ikke blir fanget i spolene. Skitne spoler kan gjøre enheten mindre effektiv.

Konsekvent Temperatur


Unngå å snu klimaanlegget av og på med jevne mellomrom. I stedet satt termostaten og la klimaanlegget arbeid, eller kjøpe en programmerbar termostat og sett den til å være den temperaturen du ønsker når du ønsker det.

Vindu Seals


For rom klimaanlegg, sørg vinduet selene er tørre og i god stand til å holde kjølig luft fra rømmer fra hjemmet. Dette forbedrer effektiviteten.

Profesjonell hjelp


Hvert år, har en profesjonell inspisere din klimaanlegg og foreta nødvendige justeringer. Dette vil holde enheten i god stand i flere år.