Hovudside

Virkningene av Mørtel om Electric Wire

by Walther

Virkningene av Mørtel om Electric Wire

Elektrisk ledning, i likhet med ethvert bygningsmateriale, er avhengig av kvaliteten av den mørtel som holder den på plass. Utbyggere og forbrukere på jakt etter en god tetning hater å se en sprekk i det, fordi det betyr at fuktighet kan trenge ledningshuset. Gjennomførbar, sterk og lim mørtel er en blanding av materialene som gjelder vekslet til tre forskjellige deler av en bygning. Til syvende og sist, beskytter godt mørtel ledninger og folk med bindingen av sikkerhet.

Støpelighet


Masons spre mørtel over en flate med en murskje, og mørtel støpelighet er nøkkelen til at kjerneprosessen. Gulv konstruert for strålevarme elementer inneholde parallelle elektriske elementer som er limt i gulvet med mørtel. I "Understanding Mortar," Rochelle Jaffe rapporterer at mørtelen har bearbeidbarhet når den er lett å påføre i sin "plast" (eller flytende) tilstand, godt vedheng til overflaten, og opprettholder integriteten under vekten den støtter. I feltet, murere vet støpelighet ved å føle. I laboratoriet forskerne måle kvaliteten på mørtel av standardiserte tester. Uansett er det beste mørtel først gjennomførbar når den brukes.

Styrken i Bond


Hvor mye trykk kan mørtel trygt holde? Kjent for ingeniører som bøyebruddstyrke, er denne målt etter hvor mye strekkstyrke ville skape en sprekk mellom bindingen og dens dekningsområde (en murstein flate, for eksempel). Sammensetningen av sement og luft, kan fuktighetsinnholdet i mørtelen og teksturen av overflatematerialet alle påvirke styrken av en binding. Hvis vanninntrengning er farlig, styrken av en mørtel bindingen delvis definerer kvaliteten av bygningen.

Mørtel Typer


I forskrift C270, American Society for Testing og Materials (ASTM) anbefaler tre forskjellige typer mørtel (sjekk "Hva er din type?" I Referanser for tabellen). Type "N" er anbefalt for innvendige og utvendige vegger som bærer vekt, inkludert "last" av elektriske ledninger. Type "O" anbefales for innvendige og utvendige vegger bærer uten belastning. Type "S" er reservert for underjordiske murer, for eksempel støttemurer og fundamenter samt kloakk, kummer og asfalterte turer. Hver type inneholder en annen blanding av vann, aggregat og sement. Desto vanskeligere er det å bryte en badlyvchosen mørtel segl, jo mer sannsynlig at slike pauser kan skade ledningen integritet.

Mørtel blandinger


Vann er det viktigste materialet som brukes for å blande tilslag og sement inn i et bøyelig, eller gjennomførbar, flytende mørtel skjema. Vannmengden ikke bare gjør mørtelen bøyelig, men det kan svekke blandingen. Vann fritt for forurensninger, som for eksempel drikkevann, er nødvendig, slik at dens kjemiske struktur ikke har uheldig innvirkning mørtelegenskaper. Aggregat er sand additiv som korn, av varierende størrelser, produserer større adhesjon til sement, og dermed redusere andelen av vann er nødvendig. Sement materialer må være limet og sammenhengende når den brukes til mørtel mix, både i plast (flytende) og herdet stater. Sjekk "Forstå Mørtel" for sement blanding detaljer.