Hovudside

Hvordan å rydde opp med olje Absorbenter

by Walther

Hvordan å rydde opp med olje Absorbenter

Enten du er en bonde som arbeider på store maskiner, en mekaniker i et industrianlegg eller bare jobbe på motorsykkelen i hjemmet garasjen, oljesøl er en mulighet for alle som arbeider rundt motorer. Å vite hvordan å rydde opp oljesøl er viktig for enhver ansvarlig bedrift eller privatperson. Olje absorbenter bør holdes i alle kommersielle og hobby butikker som de tilbyr den mest miljøvennlige alternativet for å rydde opp oljesøl.

Bruksanvisning


•  Flytt alt du kan vekk fra utslippet umiddelbart etter oljesøl for å hindre oljen fra å komme på andre beholdere, komponenter, verktøy eller noe annet. Ellers har du også å rydde opp alt oljen kommer på i tillegg til bakken det sølt på.

•  Dryss en god tilførsel av absorberende kornet materiale over utslippet. Dekk til olje på bakken med et tykt lag av stoffet eller i henhold til instruksjonene på absorberende materiale emballasjen. Alternativt, hvis du bruker en pad type absorberende, få puten ned på utslippet raskt for å begynne å slikke olje.

•  Følg instruksjonene på pakken for å vite når materialet har absorbert så mye olje som mulig og vente til at prosessen er fullført. Noen granulære produkter endrer farge for å indikere at materialet er mettet.

•  Fei opp alt av rusk, eller rulle opp puten nøye, og legg den i en beholder som ikke vil lekke. Hvis mer olje igjen på bakken, gjenta prosessen ved hjelp av mer granulat eller annen pad inntil bakken synes olje gratis.

•  Kast olje gjennomvåt pads og granulater med resten av oljeavfall. Oljen bør ikke gå inn i den vanlige søpla, og bør ikke bli satt med noe søppel som skal brennes.